"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 13 de desembre del 2011

Algunes notícies de Durban de les que no heu sentit parlar

Font: http://climaterealityproject.org/ (traducció automàtica del anglès)
2011.12.12 / / 16:03 / /  MAGGIE L. FOX , PRESIDENT I CEO



© 2011 Flickr / UNclimatechange cc per 2,0

Per a les últimes dues setmanes, els negociadors de tot el món es van reunir a Durban, Sud-àfrica, per discutir els propers passos en un tractat sobre el clima global.Ampliació de les negociacions per dos dies més, els delegats van acordar en un camí cap endavant, cap a un acord global amb força de llei que s'aplicarà a tots els països en els propers anys. També es va avançar en un Fons Climàtic Verd per ajudar els països en desenvolupament a mitigar i adaptar-se al canvi climàtic. Estarem publicant més entrades de bloc que descriuen els detalls de l'acord i el context més ampli.

Aquests són passos importants, però la ciència deixa clar que hem de fer més, molt més. 2010 va marcar el major increment en la contaminació global del carboni en la història , i les temperatures globals podrien augmentar en prop de 6 graus centígrads a finals del segle . Davant d'aquesta dura realitat, tots tenim molta feina a fer. Mentre que el nou acord a Durban no és gairebé suficient per satisfer els reptes i oportunitats que la crisi climàtica exigeix, és important que els negociadors continuar progressant i va asseure noves bases per a una acció mundial més.

Però també m'agradaria compartir amb vostès una altra perspectiva positiva per part de Durban, que va passar fora de les negociacions formals. Lluny de l'atenció, desenes de milers d'activistes es van reunir en un lloc per compartir les seves estratègies per a la construcció del moviment climàtic. Aquests líders ciutadans inclosos els membres del nostre propi clima presentador del Cos , que han estat entrenats per l'ex vicepresident Gore i atreure les audiències sobre el canvi climàtic.

Un d'ells va ser Jeunesse Park , un presentador del clima que va ser el nostre representant d'Àfrica del Sud per les 24 Hores de la realitat . Joventut va donar diverses presentacions del clima a Durban, van participar en una marxa de la societat civil, i va assistir a la Cimera Mundial sobre el Clima per als negocis.El seu grup, Aliments i arbres per a l'Àfrica, creat una calculadora de carboni a l'aeroport i la gent anima a reduir la contaminació de carboni per la plantació d'arbres .

Els joves van assistir a les converses sobre el clima també, com Corey Husic de la Joventut incòmoda. I Larry Schweiger , president i CEO de la National Wildlife Federation i membre realitat climàtica bord, va fer la seva presentació a partir de les 24 Hores de la realitat. Sota el títol "Eliminar el dubte, revelen els negacionistes", de Larry presentació poderosament va mostrar a la gent la realitat del canvi climàtic i el clima extrem i va explicar per què els negacionistes estan equivocats.

Hem arribat a un moment molt significatiu quan la crisi del clima està rebent més atenció i el nostre moviment és envigorit. En les últimes setmanes, un informe de referència del canvi climàtic de les Nacions Unides vinculats a la nostra creixent vulnerabilitat a les condicions climàtiques extremes . Un escèptic del canvi climàtic important dut a terme el seu propi estudi i en públic es va aixecar per dir "l'escalfament global és real." Els Estats Units van proposar molt significatiu noves normes d'economia de combustible , i el Parlament d'Austràlia va votar a favor de posar unpreu al carboni . Milers de ciutadans valents bloquejar una canonada sorres de quitrà destructiva des de Canadà fins a Texas. I la gent de tot el món es van unir per 24 hores de la realitat , el nostre esdeveniment que connecta els punts entre el canvi climàtic i condicions meteorològiques extremes.

La nostra tasca és continuar i construir sobre els nostres èxits. Si bé és encomiable que la conferència de Durban no acaba en un punt mort, continua sent clar que el lideratge real sobre el canvi climàtic ha de venir de nosaltres. Hem obligar als nostres líders per actuar, i no hi ha temps per esperar. Els diplomàtics estan tornant a casa des Sud-àfrica esgotat, però el nostre treball acaba de començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...