"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 8 de desembre del 2011

Retarda fins el 2020 com volen els EUA sobre el pacte climàtic farà que empitjori l'escalfament global.


Font: http://www.bloomberg.com (traducció automàtica)
Autors: Per Kim Chipman i Alex Morales - 7 desembre 2011 20:37 GMT +0100

Ampliar imatge

El president Barack Obama parla a l'Escola Superior de Osawatomie Osawatomie, Kansas, el 6 de desembre de 2011. Fotògraf: Doug Mills / The New York Times

El president Barack Obama la posició de 's que l'escalfament global perillós pot ser evitat, sense més retallades en les emissions de combustibles fòssils abans del 2020 està provocant un fort rebuig en els països de Noruega a Barbados .

"Múltiples vies d'accés" que impedeixen que les temperatures pugin dos graus centígrads (3,6 graus Fahrenheit), sense l'enfortiment dels països es compromet a reduir els gasos d'efecte hivernacle per al 2020, EUA clima enviat Jonathan Pershing va dir que en les converses de les Nacions Unides sobre el clima la setmana passada.

"És una suposició molt arriscada, molt arriscat", va dir el principal enviat de Noruega el canvi climàtic, Henrik Harboe, en una entrevista."Sabem que estem molt per sota de les recomanacions de la ciència."

La qüestió de quan el món actuï per contenir l'escalfament global és al centre de les converses a Durban, Sud-àfrica , on els delegats de més de 190 nacions estan treballant en com donar el següent pas en la reducció d'emissions després dels límits marcats en el Protocol de Kyoto Protocol expira el pròxim any.

L'ONU diu que es compromet a reduir els gasos d'efecte hivernacle de duplicar per l'any 2020 per contenir l'escalfament a 2 graus per sobre dels nivells preindustrials. Mentre que els científics diuen que un augment de 1,5 graus pot donar lloc a canvis "perillosos" del clima, els països han acordat prendre mesures per assegurar l'escalfament no superi els 2 graus.

"No hi ha escenaris científica creïble que permeti a les temperatures que es celebrarà en dos graus si es prenen mesures després del 2020", va dir Selwin Hart, un enviat de Barbados, en una entrevista a Durban.
Edats de Gel

Durant els últims milions d'anys, l'escalfament de 4 graus ha estat suficient per treure el món de les edats de gel, d'acord amb l'Administració Nacional d'Aeronàutica i de l'Espai a Washington. Els científics diuen que un augment de la temperatura mitjana de 1,5 graus a 2,5 graus provocarà sequeres i climes extrems, deixant com a mínim 30 per cent de les espècies vegetals i animals en perill d'extinció.

"Encara amb 2 graus centígrads, no serà una visió del paradís", Rajendra Pachauri, president del Panell Intergovernamental de l'ONU sobre el Canvi Climàtic , va dir, en una entrevista. Si les emissions continuen en una trajectòria ascendent, el guany d'aquest segle podria ser de fins a 6,4 graus, va dir.

Enviat dels EUA, Todd Stern, diu que veu l'objectiu com un "objectiu important i greu" que ha de guiar els esforços per controlar el canvi climàtic.
"Mira la Ciència '

"Això és diferent de veure-ho com un límit d'explotació que s'han de complir", va dir Stern en una conferència d'avui. "Jo crec que hi ha com et veus en la ciència i es veu la trajectòria que ha d'informar al nostre sentit del que cal fer. No ho veig com una cosa similar a un objectiu nacional ".

Posició dels Estats Units significa "molt, molt més pronunciada reducció" es necessiten els països després de 2020, Keya Chatterjee, director de negociacions sobre el clima de WWF, va dir en una entrevista. "És realment la tensió de les vores del que seria factible".

Els majors contaminadors estan debatent aquesta setmana com i quan per reduir les emissions de combustibles fòssils.

La Unió Europea va dir que no estaran d'acord en continuar el 1997 el Protocol de Kyoto , la primera fase de reducció d'emissions expira el pròxim any, llevat que tots els països es comprometen a forjar un nou acord jurídicament vinculant el 2015.

Els EUA diu que no estan d'acord perquè a la Xina , el major emissor del món, i altres economies de ràpid creixement no estan disposats a fer la seva part igual en aquest pacte. En canvi, els EUA suggereix que els països han de centrar-se en una les mesures voluntàries de l'any passat.
«Perillós per a la Humanitat '

"Un acord legalment vinculant després de 2020 seria un desastre per a la humanitat, la temperatura global augmentarà si més no 4 graus més", va dir el ministre de Medi Ambient de Bangla Desh Hassan Mahmud, en una entrevista.

La seu a París, l'Agència Internacional d'Energia va dir el mes passat que el retard d'un acord global per protegir el clima és una "falsa economia", perquè els costos per fer front amb l'augment de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera es dispararà.

"Es pot posposar l'acció, però el cost serà molt més gran, i l'impacte seria molt més greu. Els costos segueixen pujant per cada any de retard ", va dir Pachauri.

Per cada $ 1 inversió evitar abans de 2020, un addicional de $ 4,30 hauria de ser passat a partir del 2020 per compensar l'augment de les emissions, va dir l'AIE en el seu World Energy Outlook 9 de novembre.

Si el corrent es van comprometre les polítiques energètiques a tot el món s'implementen, el planeta està en una trajectòria d'escalfament de 3,5 graus Celsius, va dir.

"Si ens fixem en la ciència i ens fixem en l'anàlisi econòmica, el que et diu si es demora l'actuació d'un parell d'anys, llavors es fa molt més car", Artur Runge-Metzger, l'enviat principal de la Unió Europea en les negociacions , va dir en una entrevista.

Alden Meyer, de la Unió de Científics Preocupats diuen que la posició dels Estats Units en efecte significa que el món està "prenent una passada per a la pròxima dècada."

"Si fem això hem volat alguna possibilitat de romandre per sota de 2 graus, potser tres graus", va dir.

Posar-se en contacte amb els periodistes en aquesta història: Kim Chipman a Washington enkchipman@bloomberg.net ; Morales Alex a Londres en amorales2@bloomberg.net

Per contactar amb els editors responsables d'aquesta història: Reed Landberg enlandberg@bloomberg.net , Will Wade en wwade4@bloomberg.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...