"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

Sobre el bloc

El bloc Jardineria Natural, va néixer el desembre del 2008, com un bloc comunicatiu sobre jardineria i horticultura natural. Per transmetre les meves experiències en el món de la jardineria i el hort natural, amb el temps tot ha evolucionat. Ara altres tematiques sobre medi ambient, canvi climàtic, energies renovables, jardins, biodiversitat i consum responsable formen part del bloc. Des de el febrer del 2011, que he decidit publicar cada dia un apunt, bé algun dia faig vacances o no trobo el que vull dir o comunicar i passem pagina.
Si heu arribat per primer cop al meu bloc o ja el visiteu de tant en tant, espero que us ajudin les següents notes per visitar-ho.

Cada dia una temàtica:
DILLUNS: Jardí i hort familiar, escolar, infantil i juvenil.
DIMARTS: Energia i canvi climàtic.
DIMECRES: Parcs , jardins i Jardins botànics.
DIJOUS: Medi ambient, boscos i biodiversitat.
DIVENDRES: Plantes, arbres, arbustos monogràfic.
DISSABTE: Horticultura i Jardineria.
DIUMENGE: Apunts dels blocs que segueixo.

TÍTOLS:
Trobareu títols en minúscula i majúscules.
 Els títols en minúscula són apunts que trobo interessants i transcric amb els seus deguts crèdits. Font i enllaç al bloc original i s’hi són traduïts automàticament.
Els títols en majúscules són apunts creats per mi i les fotos que hi apareixen també, en el càs que no siguin meves posa l’enllaç o font de la foto. Si us plau, si transcriviu aquests posts, us agrairia que els enllaceu i feu menció de la font.

COLUMNES:
Actualment tres.
La de l’esquerra per arxiu del bloc, vídeos de you tube que crec interessants, altres de composició de fotos meves de flors, plantes o exposicions; gadgets com comptadors i altres; i seguidors.
La central per els apunts en ordre cronològic.
La de la dreta per campanyes que m’agrada anunciar, el traductor, les etiquetes i enllaços.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...