"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 1 de juliol del 2011

Els arbres ajuden a la Mare Terra i l'Economia

Us deixo un apunt sobre els avantatges dels arbres per el medi ambient, però també per l'economia. (Traducció automàtica).
Font:http://doyourpart.com
La conservació , Eco-Notícies , Educació Ambiental per DoYourPart

6 juny 2011
Sabia vostè que més de mil milions de persones a tot el món depenen dels boscos per al seu manteniment? Els arbres també són una part essencial del subministrament d'aigua a gairebé la meitat de les ciutats més grans del món. És per això que existeix gran preocupació per l'alarmant taxa de pèrdua d'arbres, amb més de 12 milions d'hectàrees es talen cada any.
Els arbres són essencials per a les economies dels països grans i petits. Un treball recent de la Economia dels Ecosistemes i la Biodiversitat estima tant com 4,5 bilions de dòlars EUA es perden cada any a causa dels danys i la destrucció dels recursos naturals, la majoria dels quals estan vinculats als boscos. Un recent Programa Ambiental de les Nacions Unides per a la Economia Verda Informe identifica els boscos com un dels sectors clau que pot ajudar a una baixa en carboni i economia de recursos verds eficients.
I en un nou informe acabat de publicar, les Nacions Unides diu que invertir una petita quantitat cada any en el sector forestal podria reduir a la meitat la desforestació, crear milions de llocs de treball i la lluita contra el canvi climàtic. Els boscos en una Economia Verda Informe sosté la despesa de $ 40 bilions de dòlars a nivell mundial en el sector forestal podria augmentar el nombre d'arbres plantats en un 140 per cent per al 2050 i crear fins a 30 milions de nous llocs de treball en aquest mateix any.

2 comentaris:

  1. El dia en que el gènere humà aprengui a valorar la natura farà un pas de gegant per conservar-la...

    ResponElimina
  2. Hola! Dorisalon, tens tota la raó, però cada dia caminem cap a una millor comprensió de la natura que ens envolta i les seves conseqüències positives, cal respectar-la, tothom és natura.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...