"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 19 de maig del 2011

Els Boscos de Menorca i el projecte Life+



LIFE+ BOSCOS

Avui us deixo un projecte Life+ de l'Unió Europea que es porta a terme a l'illa de Menorca sobre boscos i gestió sostenible.

El Consell Insular de Menorca està desenvolupant el projecte LIFE+ Política i Governança Mediambiental "Gestió Forestal sostenible a Menorca en un context de canvi climàtic". (LIFE+07ENV/E/000824)

Amb l’acrònim Life+BOSCOS, el projecte s’inicià al gener de 2009 i té una durada prevista de 5 anys, amb un pressupost total de 1.444.385 Euros, finançats en un 50% pel programa Life+ de la Unió Europea.

L’objectiu principal del projecte és contribuir a l’adaptació dels ecosistemes forestals mediterranis als impactes negatius del canvi climàtic a través de la gestió forestal sostenible.

L’adaptació dels ecosistemes al canvi climàtic i, en especial, la dels ecosistemes forestals és un dels objectius prioritaris de la política ambiental de la Unió Europea. Gràcies al projecte Life+BOSCOS, l’experiència adquirida a Menorca servirà de referent a altres països i regions de la Unió Europea.


Aquesta és la pàgina web oficial de projecte, on hi trobareu una explicació dels objectius, continguts i accions previstes, així com tota la documentació generada pel projecte tant de caràcter divulgatiu com tècnic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...