"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 18 de juny del 2013

Les Turbines eòliques al món superaràn la marca de 300 gigawatts.

Us deixo un article de reuters sobre l'energia eòlica al món. Traducció automàtica.



BRUSSEL · LES | Div 14 juny 2013 15:17 EDT

(Reuters) - El món tindrà suficients turbines de vent per generar més de 300 gigawatts d'energia - l'equivalent a 114 centrals nuclears plantes - pel final de l'any, les xifres de la indústria mostren.

En Brasil , de la Xina , Mèxic i Sud-àfrica sumen turbines, la xifra representa un creixement modest en comparació amb fa un any, quan la capacitat total global va ser de poc més de 280 gigawatts.

"L'energia eòlica instal · lada al món superarà els 300 gigawatts de capacitat d'energia enguany," Peter Sennekamp, ​​cap de premsa de l'Associació Europea d'Energia Eòlica (EWEA), va dir, citant xifres recopilades per la EWEA i la Global Wind Energy Consell.

Europa, que ha portat al món en el vent, encara representa al voltant d'un terç de tota la capacitat, amb més de 100 gigawatts, però el seu creixement s'ha estancat per la incertesa que la crisi financera ha significat canvis abruptes en els règims de subsidis.

La Comissió Europea, l'executiu de la Unió Europea, ha donat suport a la idea de l'harmonització dels subsidis a la Unió Europea i va dir que publicarà les directrius abans de les vacances d'estiu a l'agost.

No obstant això, les autoritats de la UE no pot imposar als estats membres quin tipus de fonts d'energia que utilitzen i com es financen.

El major debat ha estat en Alemanya , abans de les eleccions al setembre, on el cost de l'energia i el progrés de la implementació Energiewende de la nació - o la transició a l'energia verda i lluny del combustible nuclear - són qüestions electorals.

La indústria pesant ha atacat subvencions renovables, argumentant que se sumen als costos i la competitivitat dels danys, especialment quan els Estats Units es beneficia de shale gas barat.

Els representants de la indústria renovable diuen que estan treballant per produir energia que pot competir econòmicament amb les fonts tradicionals, el que reduiria el risc polític.

Ells diuen que han avançat en l'eòlica terrestre i solar, però
per a la gran escala de l'energia eòlica marina, una tecnologia encara en la seva infància, les subvencions són essencials, probablement per la resta de la dècada.

"Veiem 6-7 projectes (offshore) en curs i després no hi ha res. No hi ha cap decisió presa pels inversors", Joerg Buddenberg, CEO EWE Vertrieb, part del Grup EWE d'Alemanya, va dir a la premsa, en referència al mercat alemany.

Executius de l'energia eòlica en compte les fonts de combustibles convencionals s'han beneficiat de l'ajuda en forma de desgravacions fiscals per al petroli i el gas i l'ajuda del govern en l'eliminació del combustible nuclear gastat.

Per commemorar el dia mundial del vent el dissabte 15 de juny s'estan demanant als líders mundials reunits per les converses del G8 la setmana que ve per mantenir-se dins d'un compromís d'eliminar els subsidis als combustibles fòssils.

(Informe de Barbara Lewis, editat per Richard Chang)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...