"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 30 de juny del 2013

Fascinant: Super Lluna produeix energia solar a la nit

De la web SustainableBusiness.com  us deixo la següent noticia sobre producció d'energia solar ta,mbé amb la lluna plena del solstici d'estiu. (traducció automatica)


Aquest passat cap de setmana durant el solstici d'estiu, quan la Lluna està al punt més proper a la Terra, és la Lluna Súper anual -. Quan apareix com el major brillant lluna plena de l'any i en l'alt desert de Califòrnia, una planta solar produeix electricitat a partir de llum de la lluna. succeir en Antelope Valley Ranch Solar de First Solar , que en 136 megawatts (MW) està a mig acabar i ja l'enviament d'electricitat a la xarxa, informaRenewEconomy.

Diumenge a la nit, els panells solars produeixen 1 MW d'energia procedent de la llum de la lluna, que en aquesta època de l'any sembla 14% més gran i 30% més brillant que la lluna plena típic.



First Solar sempre ha dit que els seus panells de pel · lícula prima funcionen millor en condicions de llum difusa com l'alba i el capvespre, i en els dies ennuvolats, i ara se sap que també pot fer-ho utilitzant la llum solar reflectida per la lluna - almenys una vegada a l'any en un altre exemple, els informes Renovar Economia , panells de First Solar produeix 200 quilowatts d'energia en forma de 3 "de neu va caure a terra. Quant a Antelope Valley, que compta amb més de 350 dies de sol a l'any, fins i tot en un dia molt ennuvolat, panells solars produeixen 60 MW d'energia -. Gairebé la meitat de la capacitat nominal de la planta com núvols dispersos, que es va aixecar ràpidament a 90 MW, diuen. Fins i tot aquells Super Lluna és molt més brillant que la resta de l'any, no pot aparèixer d'aquesta manera a majoria de la gent. En canvi, el que és més notable és que és la lluna plena més baixa de 2013. "I com llunes baixes tendeixen a ser de color taronja, groc o ambre, brillant com ho fan a través de més de dues vegades més aire enrogiment molt i la humitat, aquest lunar l'experiència ens dóna una veritable 'lluna de mel' tota la nit. D'altra banda, les llunes menors es veuen més grans, gràcies a la famosa "il · lusió lunar". Aquest segon lluna de millora serà visualment més evidents que el seu augment de mida real ", diu l'astrònom Bob Berman.
Tots no tan gran com el 21 de juny supermoon, hi haurà un u imperceptiblement més petit el 22 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...