"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 12 d’abril del 2011

FUKUSHIMA, UN MES DESPRÈS FUMEJANT.



Ahir, va fer un mes del terratrèmol i tsunami al Japó i de la tragèdia nuclear, a mida que passa el temps la magnitud de la catàstrofe és més gran. Avui les autoritats japoneses han reconegut que cal classificar l’accident amb el  numero 7 igual d’important que el de Txernobil i que cal allunyar-se 40 km de la central nuclear de Fukusima.

Mireu el següent enllaç del diari digital ‘The Guardian’ i veureu dels danys als reactors i la central. Són imatges fredes, només destrucció i desengany, esperem que no es repeteixin més accidents nuclears i poc a poc siguem més estalviadors, mes eficients en la producció i distribució de l’energia i el més important que l’objectiu en un plac proper sigui aconseguir produir energia neta de fonts renovables.


Aquesta setmana és la Setmana de l’Energia Sostenible, pensa en com pots reduir el consum d’energia i utilitzar sistemes més eficients, també pots col·laborar o participar amb alguna activitat de les que es promouen arreu de Catalunya visita: http://www.eusew.eu/index.php?option=com_see_eventview&countryID=206&countryId=206#event_found


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...