"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 18 d’abril del 2011

La seguretat infantil en el jardí familiar, escolar i comunitari.

Avui us deixo un apunt molt interessant que cal llegir complet esta traduït automàticament.  Aquí, us enllaço a 'The Kids Garden'.
Font: http://www.thekidsgarden.co.uk/GardenSafetyForChildren.html


La seguretat dels nens en tots els aspectes de la vida és important, però això s'aplica especialment al jardí.Desafortunadament, moltes persones no són conscients dels perills potencials que amenacen a l'entorn del jardí. D'ofegar en els estanys i les plantes o insectes nocius als accidents i el mal ús d'eines, jardí perills són reals i han de ser motiu de preocupació. Ensenyi als nens com evitar aquests perills per educar sobre la seguretat de jardí.

Passos a SeguirMai, per cap motiu, deixi als nens sols a l'aire lliure o al jardí, especialment prop de l'aigua. Encara que no es considera un substitut de la supervisió d'un adult, les tanques són una bona manera d'evitar que els nens vagant en territori perillós. Penseu en la possibilitat de l'esgrima en les àrees a prop dels estanys i piscines. A més, aneu en compte de no deixar galledes d'aigua accessibles als nens petits, ja que poden caure i ofegar-se.

Assegureu-vos que els seus fills sàpiguen plantes bones de les dolentes. Ensenyeu-los que mai per menjar qualsevol planta sense el consentiment explícit d'un adult. Assenyalar que cap de les plantes insegures que poden picar o punxada al jardí i en altres llocs, com ara rosers, grèvols i plantes de cactus. De fet, pot ser una bona idea per evitar aquestes plantes per complet si vostè té nens petits.

Ensenyi als nens sobre les abelles i altres insectes que piquen, com les erugues, i com evitar-los. Han de ser conscients dels seus hàbitats i llocs de reunió favorits també. Expliqueu als nens de no tocar o aixafar a aquestes criatures. A més, assegurar que els nens sempre utilitzi sabates a l'aire lliure i al jardí. No deixis que utilitzi roba brillant o perfums, que poden atraure els insectes que piquen o coïssor.

No utilitzeu eines elèctriques o talladores de gespa quan els nens estan a prop. De la mateixa manera, no deixar les eines de jardí sense supervisió. Encara que està bé que els proporcioni les eines de la seva pròpia, assegurar-se que estan dissenyats específicament per als nens i només s'utilitza amb supervisió d'un adult. Ensenyi als nens la forma correcta d'utilitzar-los i quan, i els va posar després de cada ús, l'ensenyament als seus fills a fer el mateix.Sempre ajuden als nens si les eines afilades es van a utilitzar, com ara tisores de podar.

Tot i que és millor per a tots, especialment el medi ambient, a no utilitzar pesticides químics o fertilitzants, si vostè ha de fer el de mantenir lluny dels nens. De fet, tancar-los.

Aneu amb compte quan es tracta d'apostar per les plantes i l'ús d'estructures en forma de enreixats. Utilitzeu apostes altes en lloc dels petits per evitar accidents o lesions. Els nens els encanta enfilar. Deixi en clar que les estructures de joc només convenient, tal com barres, es pot utilitzar per a la escalada. No permeti que l'escalada en estructures com ara tanques o enreixats, que pot provocar caigudes i altres accidents.

Finalment, sempre encoratjar els nens a rentar-se les mans després d'estar a l'aire lliure i al jardí. Els gèrmens són la principal causa de moltes malalties.

Una de les maneres més fàcils d'inculcar en els nens de jardí de seguretat és per començar a ensenyar les nocions bàsiques de ben jove i al llarg dels seus anys de creixement. Intenta ser creatiu i mantenir la diversió procés d'aprenentatge. Per exemple, crear un gràfic amb imatges de les pràctiques de jardí segures i insegures.Cal que els portem en viatges de naturalesa freqüents per ajudar-los a familiaritzar-se amb les plantes i els insectes. Qualsevol cosa que vostè pot pensar que els passarà l'interès en que els seus fills l'ajudarà. Després de tot, ningú no coneix els seus fills millor que tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...