"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 10 de març del 2011

L’HORA DE LA TERRA. 2011.


El darrer dissabte del més de març, com en els darrers anys es celebra  l’Hora de la Terra 2011. A les 8:30 del vespre cal que tothom apaguem els llums com a demostració que volem fer gestos per evitar el canvi climàtic, apunta’t-hi.  Només és una hora, aquest any es proposa, que quan apaguis les llums pensis en el que pots canviar del teu dia a dia per participar en la millora del planeta. I que comparteixis les teves idees, pensaments i histories amb els altres per anar endavant en la lluita per un planeta viu, sense deixalles, amb recursos per a tothom.


Tot va començar al 2007 a Australia quan 2,2 milions de persones van escoltar la crida i van participar. Cada any més països i persones apaguen les llums com a resposta per un millor futur per a tots i totes. Aquest any cal que sigui record.  L’Hora de la Terra esta organitzada per  WWF i és una de les accions més importants  que es celebren i que ha conscienciat a més persones sobre la sostenibilitat de la vida al planeta Terra.


Pots reunir-te amb els amics i amigues, la família o qui tu vulguis a la vora del foc, unes torrades i quelcom a la brasa, aprofitar per compartir les experiències passades i les idees de futur per ajudar a mitigar el canvi climàtic.

Passa-ho, és important tot depèn de nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...