"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 6 d’abril del 2014

L'Electricitat obtinguda amb Biomassa més contaminant que la de Carbó.

Us deixo el següent article de Ecowatch sobre l'obtenció d'electricitat amb biomassa. Espero que us sigui interessant.

La generació d'electricitat de la biomassa , una forma altament subsidiada d'energia " verda" , que es basa principalment en la crema de fusta , és més contaminant i pitjor per al clima que el carbó , segons una nova anàlisi dels 88 permisos de contaminació per a les plantes d'energia de biomassa en 25 estats.

biomassfac

L'informe va trobar que encara que les plantes d'energia que cremen fusta són sovint promoguts ser bo per al clima i carboni neutral , la baixa eficiència de les plantes significa que emeten gairebé el 50 per cent més de CO2 que el carbó per unitat d'energia produïda . Crèdit de la foto : Projecte Ecològic Justícia Global.

Els arbres, escombraries i substàncies tòxiques : Com Biomass Energy s'ha convertit en el nou carbó , donat a conèixer aquesta setmana i lliurat a l'Agència de Protecció Ambiental dels EUA ( EPA ) per l'Associació per a la política d'integritat ( PFPI ), arriba a la conclusió que es permetin les plantes d'energia de biomassa a tot el país per emetre més contaminació que les plantes de carbó comparables a les incineradores de residus comercials, com també ells estan subvencionats per diners estatals i federals en energia renovable  . Conté les emissions detallats i especificacions de combustible per a una sèrie d'instal · lacions , com les plantes a Califòrnia , Connecticut , Florida , Geòrgia , Hawaii , Kentucky , Maine , Massachusetts , Nova Hampshire , Nova York , Oregon , Pennsylvania , Carolina del Sud , Texas , Virginia i Washington .

" La indústria de l'energia de biomassa retrata les seves instal · lacions com ' netes ' ", va dir Mary Booth , director de PFPI i autor de l'informe . "Però trobem que fins i tot les plantes de biomassa més noves se'ls permet contaminar més que el carbó, i les modernes plantes de gas , i que la contaminació de la bioenergia és cada vegada més regulat . "

L'informe va trobar que l'energia de la biomassa se li dóna un tractament especial i es manté a les normes de control de la contaminació laxes , en comparació amb les centrals elèctriques alimentades amb combustibles fòssils .

Les plantes de biomassa estan bruts perquè són marcadament ineficient . L'informe va trobar que per megawatt -hora , una planta d'energia de biomassa que utilitzin la "millor tecnologia de control disponible" emet més òxids de nitrogen , compostos orgànics volàtils , material particulat i monòxid de carboni que una planta de carbó moderna de la mateixa mida .

Gairebé la meitat de les instal · lacions analitzades , però, eviten l'ús de BacT afirmant ser fonts de " menors " de contaminació que freguen sota el llindar d'activació dels controls de contaminació més estrictes . Permisos font secundaris són emesos pels estats i contenen cap de les mesures de protecció exigides entre la contaminació atmosfèrica federal permet .

" L'Associació Americana del Pulmó s'ha oposat a la concessió de subvencions a l'energia renovable per a la combustió de biomassa , precisament perquè és tan contaminant " , va dir Jeff Seyler , president i CEO de l'Associació Americana del Pulmó del Nord-est . "Per què estem utilitzant diners dels contribuents per subsidiar a les plantes d'energia que són més contaminants que el carbó ? "

L'anàlisi també va trobar que encara que les plantes d'energia que cremen fusta són sovint promoguts ser bo per al clima i carboni neutral , la baixa eficiència de les plantes significa que emeten gairebé el 50 per cent més de CO2 que el carbó per unitat d'energia produïda . La ciència actual demostra que mentre que les emissions de CO2 procedents de la crema de biomassa en teoria , poden ser compensats amb el temps pel creixement dels boscos i d'altres mitjans , com compensacions solen trigar diverses dècades per compensar completament el CO2 emès durant l'operació de la planta . Cap dels permisos analitzats en l'informe requereix una prova que les emissions de carboni es veurien compensats .

Regles de l'EPA també permeten a les plantes de biomassa que emeten contaminants de l'aire més perillosos que les plantes de carbó i les incineradores de residus industrials , incloent els metalls pesants i les dioxines . Fins i tot amb aquestes normes febles , la majoria de les plantes de biomassa evitar restriccions en la quantitat de contaminació tòxica de l'aire que poden emetre afirmant ser fonts de menor importància , i els permisos en general requereixen poca prova per a la prova d'emissions reals . Quan regulat com una font secundària , un centre no està obligat a complir amb qualsevol limitació de les emissions de contaminants perillosos de l'aire .

El potencial de les plantes d'energia de biomassa per emetre els metalls pesants i altres substàncies tòxiques de l'aire és cada vegada més gran , a causa de les noves regles de l'EPA permeten cremar més residus de demolició i altres residus contaminats a les plantes d'energia de biomassa , incloent , l'EPA diu , materials que són tan contaminat com el carbó . La majoria de les instal · lacions examinades en l'informe permet cremar els residus de demolició i altres residus de fusta .

"Les regulacions laxes que permeten als residus contaminats per ser cremat com biomassa signifiquen que les comunitats necessiten per protegir-se " , va dir Mary Booth . "Ells no poden comptar amb el procés de permisos d'aire per assegurar-se que la contaminació de la bioenergia es redueix al mínim . "

2 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...