"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 1 de novembre del 2013

EL TOUR DEL 350.org PER UNA EUROPA LLIURE DE COMBUSTIBLES FÒSSILS

Us deixo el correu dels amics del 350.org (traducció automàtica).
Amics,
En els últims dies, el fòssil Europe Tour Free ha estat creuant el nord d'Europa per ajudar a construir la campanya més forta i més eficaç desinversió de la regió s'ha vist en una generació. En el recorregut les parades a Berlín, Amsterdam, Edimburg i Birmingham, que es van sumar les veus poderoses dels líders locals del clima exigeixen les nostres institucions públiques per anar energies fòssils d'aquí. Vam veure discursos inspiradors del nostre cofundador Bill McKibben i Greenpeace Internacional Kumi Naidoo, director executiu, va tenir audiències fabuloses, impressionants presentacions multimèdia i bona música.
L'última gira-stop és aquesta nit a Londres - i hem preparat una transmissió en viu de l'espectacle, de manera que encara que no pot estar amb nosaltres aquesta nit, encara es pot veure amb els seus amics i la comunitat. No sona com un bon pla per un divendres a la nit?
Visiteu aquesta pàgina aquesta nit a les 19:00 GMT per veure l'esdeveniment (marqui l'hora local aquí).
L'espectacle comença a les 7:30 PM i estarà al voltant de 2,5 hores de durada. Es comptarà amb música en viu d'artistes Filastine innovador, taules rodones, presentacions de Bill McKibben, Kumi Naidoo, líders de moviments socials, activistes i organitzadors. No hi haurà descans - així que assegureu-vos de tenir una mica de crispetes de blat de moro o papes fregides preparades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...