"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 14 de febrer del 2012

5 països que estan més preparats per adoptar l'energia renovable


Font:  http://www.greendiary.com
Autor: Shallu Sharma 15 setembre 2011

Amb l'escalfament global que està causant estralls, els investigadors estan mirant cap a fonts d'energia renovables com un recurs per manejar els problemes del canvi climàtic. Això es deu al fet que tots necessitem energia per alimentar la nostra vida depèn de la tecnologia i podria haver res millor que la generació d'energia a través de fonts renovables. Segons una estimació, les energies renovables, com l'eòlica, la solar i l'energia oceànica, representaran més del 80% de les necessitats energètiques mundials per a l'any 2050. Els governs de diversos països ja han començat les campanyes que subratllen els efectes positius de l'ús dels recursos energètics renovables. A continuació hi ha una llista dels 5 països que estan més preparats per adoptar fonts d'energia renovables:
1. dels Estats Units
Els investigadors estan treballant en tecnologies d'energia alternativa i experiments diferents per produir vehicles eficients s'estan realitzant en nombroses universitats i col · legis de tot el país. Govern està donant suport a aquest moviment verd i se sent optimista sobre canviar a fonts d'energia i la substitució dels combustibles fòssils. El President Obama marca una nova era d'exploració energètica i té plans per gairebé el doble d'energia renovable en els pròxims anys. Això no només farà que els Estats Units produeixi la seva pròpia energia i reduir la seva dependència del petroli estranger, sinó també inspirar a altres nacions a fer el mateix. Han començat a diversos serveis ambientals i els plans per promoure la producció d'energia renovable. Solar America Initiative, Iniciativa Solar de Califòrnia, Green Power, etc iniciativa són les diferents polítiques dutes a terme pels Estats Units.

2. El Regne Unit
Energia en el mar del Regne Unit
Energia en el mar del Regne Unit


Les fonts renovables d'energia contribueixen a un 6,7% de l'electricitat generada al Regne Unit.El Regne Unit té un dels millors recursos d'energia al món i el govern està planejant establir nous plans i les oportunitats per ampliar el sector de l'energia renovable. La major part de l'energia renovable serà generada per energia eòlica marina ja que la majoria de les zones costaneres del Regne Unit són tremendament ventós.
3. Alemanya
Energies Renovables d'Alemanya
Energies Renovables d'Alemanya
Alemanya ha estat declarat com el primer gran economia d'energia renovable. El govern té la intenció de canviar per complet a l'energia renovable per a l'any 2030 i així. La creació de noves fonts d'energia renovables i les xarxes intel · ligents per reduir el consum d'energia del país un 28 per cent en els pròxims 20 anys. El 2020, l'energia eòlica contribuirà quinze per cent, la bioenergia i el vuit per cent de l'energia hidroelèctrica del quatre per cent dels recursos energètics renovables. Diverses polítiques estan sent adoptades pel govern i diversos d'R + D que es va establir per promoure la generació d'energia renovable.
4. l'Índia
Energia renovable de l'Índia
Energia renovable de l'Índia


Índia ha demostrat un progrés significatiu en la generació d'energia procedent de fonts renovables en els últims anys. Hydro, sectors tèrmiques i nuclears generen gairebé 144.530 MW d'energia. Les principals fonts renovables a l'Índia són la solar, eòlica, hydel, residus i biomassa. La disponibilitat de gran quantitat de deixalles agrícoles, fem de vaca, bagàs de canya, llavors, etc, fan de la biomassa un dels principals recursos renovables a l'Índia. El potencial d'energia eòlica de la Índia és d'uns 45.000 MW, que podria augmentar substancialment un cop que la tecnologia de la instal · lació de turbines al mar s'abraça.

5. Suècia
L'energia renovable de Suècia


E'energia renovable de Suècia
Suècia té la intenció de prendre la iniciativa més gran d'energia tractant de deixar per complet el consum de petroli, amb 15 anys. El govern de Suècia està totalment preparat per dirigir una economia lliure d'oli. La seva motivació és respondre als canvis climàtics i l'augment dels preus del petroli, després d'haver estat greument afectada pels preus del petroli el 1970. Suècia els investigadors estan produint vehicles que funcionen amb etanol i els biocombustibles. Suècia produeix el 44,4% de la seva energia de fonts renovables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...