"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 25 d’agost del 2010

NEW ECONOMICS FOUNDATION


Avui, fer-vos ressò d'una fundació anomenada New Economics Foundation (NEF), interessada en els efectes del canvi climàtic en l'economia.

Les ecologistes que ja som avies i volem deixar un planeta millor als nostres nets, que el que varem heretar dels nostres abans passats. Ens alegrem molt de que els joves economistes omplin de números, la natura que tant ens estimem i defensem.

Avui, la 'New Economics Foundation' és noticia perquè des de el 21 d'agost, dissabte passat, el mon ha entrat en deute ecològic. El que vol dir que la humanitat hem consumit en menys de nou mesos, un menys que l'any passat, les reserves natural anuals per ésser sostenibles, el que resta de l'any viurem amb deute amb les reserves de tots tipus (gas, terra per conrear, petroli, pesca, aigua i tot el que us vingui al cap que siguin reserves naturals) i tot això tenint en compte que estem amb recessió econòmica.

Segons Aniol Esteban cap del departament de medi ambient diu 'Que aquest any ja hem consumit les reserves de peix per l'any, un gran exemple de com el consum desmesurat esta fora de tot control.'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...