"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 6 d’agost del 2010

Hiroshima celebra el 65 aniversari del llançament de la bomba atòmica.

Us deixo el vídeo de you tube per un ‘Milion the Pleas’, volen aconseguir 1 milió de vídeos per demanar el desarmament nuclear als nous països (USA, Rússia, India Pakistan, Corea, França, Regne Unit, Xina, Israel) que tenen bombes atòmiques.

Com cada 6 d’agost al Parc per la Pau a Hiroshima, amb les restes de la Cúpula de Gembaku reconegut per la UNESCO com Patrimoni de La Humanitat, s’ha commemorat el 65 aniversari del llançament de la primera bomba atòmica de la historia anomenada ‘Little Boy’. A les 8,15, hora en que la bomba va esclatar, ha començat a sonar la campana de la pau en record de les 140.000 víctimes que va provocar la detonació més violenta i mai abans coneguda. La bomba va ser llançada des de un avió de combat nord-americà B29 anomenat ‘Enola Gay’.

Realment, en dies com aquest, em cau la cara de vergonya com ciutadana del mon occidental de veure i sentir que els EUA hi hagi un 25% de la població que no sàpiga que va ésser el President Truman nord-americà, qui va donar l’ordre d’atacar i que el únic supervivent digui que ho tornaria a fer. Senzillament em pregunto. Cal sempre complir ordres com robots?. Segur que no, Visca la Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...