"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dissabte, 21 d’agost del 2010

HOME (CASA NOSTRA)

Fa un dies vaig assistir a la celebració del 11é aniversari de l’Agrupació d’Afeccionats a l’Astronomia de Girona. Com els altres anys s’ha dut a terme al Mas Roig II, hi van participar unes 150 persones.
La novetat d’aquest any va ésser la presentació i inauguració del nou observatori astronòmic Mas Roig II. Com els altres anys, tot comença amb una caminada nocturna fins les instal•lacions del Mas Roig II on gran part de l’energia s’obté del sol.
Després es projecta un documental aquest any va ésser ‘Home’ de Yann Arthus-Bertrand.

Aqui us deixo la presentació i si teniu temps 1 hora i mitja, podeu veure-la en versió en castellà o versió en anglès amb subtítols

Encara que no us interessin gaire el medi ambient i el canvi climàtic. Us recomano veure aquesta pel•lícula, senzillament per la gran qualitat de les imatges. Arreu del món es va passar a molts cinemes de franc, excepte aquí que calia pagar els costos. Però que es va exhibir a la vegada a you tube.

I vam acabar amb un tall de coca i una copa de cava. I observant el cel fins tard amb els telecospis. Vaig poder veure la Lluna i Júpiter amb les seves 7 llunes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...