"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 27 de març del 2012

Les emissions de carboni assoleixen un nou rècord

Font:  http://www.smh.com.au (traducció automàtica)
Autor: Ben Cubby14 març 2012
Llegir més
Alta rendibilitat SIPP aprovats Registre per al seu ús lliure de carboni
Feu clic per veure el vídeo

Els nivells de CO2 a l'augment

El Dr Paul Fraser parla de les últimes conclusions del grup de recerca CSIRO canviar l'atmosfera en l'augment dels nivells de CO2 a l'atmosfera.

Els gasos d'efecte hivernacle han augmentat al seu nivell més alt des que els humans moderns van evolucionar, i les temperatures a Austràlia són ara al voltant d'un grau més calent del que eren fa un segle, una important revisió de la CSIRO i l'Oficina de Meteorologia ha trobat.

L'informe nacional sobre el clima, que es publicarà avui, va dir que'' el clima actual d'Austràlia no pot ser explicat per la variabilitat natural per si sola'' i que les emissions resultants de l'activitat humana estaven exercint un paper cada vegada més directa en la conformació de les temperatures.

Els investigadors australians van ser capaços d'identificar la petjada'''' de les partícules de diòxid de carboni en l'atmosfera, mitjançant la prova dels isòtops en les partícules de CO2, i confirmar que l'increment es va produir a partir de combustibles fòssils cremats en centrals elèctriques i vehicles.
Publicitat: la història EFE


Nivells sense precedents ... gasos d'efecte hivernacle són ara 390 parts per milió en l'atmosfera, el més alt des que els humans moderns van evolucionar. Foto: Reuters

'' Hem vist una caiguda en les emissions de diòxid de carboni durant la crisi financera mundial, però aquest període ha acabat'', va dir el director executiu de la CSIRO, Megan Clark. Nivells polzades estan augmentant constantment de nou, en línia amb la tendència''.

Els nivells de diòxid de carboni a l'atmosfera va arribar a 390 parts per milió el 2011, el nivell més alt en 800.000 anys.

Les temperatures mitjanes del dia i la nit a Austràlia són ara d'un major grau del que eren fa un segle, l' Estat del Clima 2012, va dir l'informe.

Línies polzades Múltiples evidències demostren que l'escalfament global continua i que les activitats humanes són les principals responsables'', va dir ella.

L'informe recollit les observacions de milers d'experiments, la cartografia dels augments en la temperatura de l'aire i l'aigua i el traçat del nivell del mar.

Les dades recopilades dels indicadors voltant de la costa van mostrar els nivells del mar continuen pujant fora de Sydney i la major part de la costa de NSW a una velocitat d'uns 5 mil · límetres per any, mentre que algunes àrees dels tròpics, incloent Darwin, estem veient augments de fins a 1 centímetre per anys.La major part de l'augment s'atribueix a l'expansió tèrmica, o augment de les temperatures de l'aigua el que significa que les molècules d'H20 ocupen més espai.

'' La mitjana global observat mitjana del nivell del mar des de 1990 està prop de la part alta de les projeccions del 2007 del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic Informe Quart Informe d'Avaluació'', van trobar els investigadors.

De mitjana, els nivells globals de la mar estan a uns 21 centímetres més alt avui del que eren el 1880, quan van començar els registres fiables que se li mantingui. L'informe també destaca l'augment d'esdeveniments de pluges fortes en la major part de l'est d'Austràlia, però també més incendis forestals. La tendència és cap a Sydney per més pluges monsòniques.

'' El clima mediterrani que s'han acostumat a sembla estar desapareixent'', va dir el Dr Clark.

Un científic de CSIRO atmosfèrica, Paul Fraser, va dir que el món estava ara en camí de superar les 400 parts per milió el nivell d'emissions de CO2 en menys de cinc anys.

Els investigadors d'una estació de control de l'aire a Cape Grim a Tasmània han estat provant la composició de les molècules de diòxid de carboni. Les mesures inclouen una forma de carboni'''' cites, on la quantitat de partícules de carboni 14 indica l'edat d'una partícula.

'' L'únic procés que pot arribar a que s'ajusti al perfil de les emissions de CO2 que es mesura és la combustió de combustibles fòssils'', va dir el Dr Fraser.

Observacions a Cape Grim han estat el seguiment de la canviant composició de l'atmosfera durant dècades. Des del 2000, les emissions de combustibles fòssils en les mostres de CO2 s'han incrementat en un 3 per cent anual, però una disminució de prop del 1,2 per cent d'un any va tenir lloc la demanda d'energia va disminuir durant la crisi financera.

El creixement de les emissions antropogèniques de CO2 s'ha recuperat de nou a al voltant de 5,9 per cent anual, va dir l'informe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...