"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 26 de març de 2012

Els nens que recullen els teus aliments?


Font:  http://www.theatlantic.com (Traducció automàtica)
26 MARÇ 2012, 09:06 PM ET 1

La Collita , pel · lícula commovedora U Roberto Romà, ens obliga a pensar en on el nostre menjar està venint. Avui dia, gairebé 500.000 nens de tan sols sis fan la collita del 25 per cent dels nostres cultius.

Zulema López, un dels tres fills de pagesos apareix a La Collita U Roberto Romà

Sabent que l'agricultor que conrea els seus aliments s'ha convertit en un important principi del moviment modern d'aliments, però poca atenció preciosa atenció a les persones que en realitat recollir les collites o "procés" dels pollastres o els filets del peix. Pel · lícula commovedora U Roberto Romà, La Collita / La Collita (2011), que estan sent revisades a tot el país de la Setmana de Conscienciació sobre els Treballadors Agrícoles informació (març 24-29), nosaltres que prop de 500.000 nens de fins a sis collites fins en un 25 per cent de tots els cultius en els Estats Units.

El que és il · legal en la majoria dels països està permès aquí. El treball infantil migrant s'ha documentat en els 48 estats contigus. El treball estacional s'origina en els estats del sud a finals d'hivern en què és càlid i migra cap al nord, com els canvis climàtics. Cada poques setmanes com es mouen les famílies, els nens deixen l'escola i amics. Si vostè ha tingut la ceba (Texas), cogombres (Ohio o Michigan), pebrots (Tennessee), raïms (Califòrnia), fongs (Pennsylvania), remolatxa (Minnesota), o les cireres (Washington), del que has menjat aliments collits pels nens.

Això no és una qüestió de l'esclavitud, o un tema de la immigració en si mateixa. El que és notable és que la majoria dels nens treballadors agrícoles migrants són ciutadans nord-americans que tracten d'ajudar les seves famílies. Aquest és un problema de pobresa i arriba al cor del que nosaltres, com a consumidors, veiem com el "preu just" per pagar el menjar.
Els nord-americans paguen un percentatge increïblement baix dels nostres ingressos en aliments-menys que en qualsevol altre país desenvolupat.

Brillant documental d'Edward R. Murrow per l'explotació dels treballadors del camp, la collita de la vergonya , va ser una revelació per als televidents el 1960. Per desgràcia, el 2012, poc ha canviat en els camps. No hi ha requisits de salari mínim, pagament d'hores extres o dies lliures garantits. Els salaris agrícoles estan estancats. Com a resultat, molts treballadors agrícoles no poden donar-se el luxe de menjar el menjar que recullen. (En el seu llibreTomatoland , Barry Estabrook informar que el rebost està ocupat cada nit en Immokalee, Florida, l'hivern la recol · lecció de tomaca epicentre.)

Els nens guanyen al voltant de $ 1,000 per any per treballar una mitjana de 30 hores a la setmana, d'acord amb el Departament de Treball dels EUA.Quan es considera que el salari mitjà anual per a una família de migrants dels quatre és de $ 12.500 - $ 14.500, és evident per què algunes famílies senten que no tenen més remei que portar els seus fills en els camps amb ells. La meitat d'aquests nens no es graduaran de l'escola secundària perquè estan sempre en moviment, el que perpetua el cicle de pobresa que els va portar a ser jornalers en el primer lloc.

I tot i un idíl · lic "retorn a la terra", la reputació, els camps de cultiu no són els ambients més segurs de treball per a ningú. Són una calor sufocant de vegades i són sovint ruixat amb pesticides tòxics que causen irritació de la pell, nàusees i dificultats respiratòries. Causa de la seva mida i etapa de desenvolupament, els nens són fins tres vegades més vulnerables (PDF) a l'exposició als pesticides que els adults.

Vaig conèixer Romà a TEDxFruitvale , la conferència de 2011 que Bon Appetit patrocinat, que va examinar els problemes de mà d'obra agrícola; vam tornar a parlar fa dues setmanes. És un incansable defensor dels drets dels nens i advoca per la promulgació de la Llei de menors Federal per a l'Ocupació Responsable (CARE), el que requeriria que els nens tenir un mínim de 14 anys d'edat per treballar en els camps (exempció de les explotacions familiars). També augmentar les penes per violacions de treball infantil i reforçar les disposicions de l'exposició a pesticides.

El 1938, la llei federal estén la protecció als nens treballadors - però intencionadament exclosos l'agricultura. Romà assenyala la ironia que un nen de 13 anys d'edat, se li permet treballar en la calor de 100 graus en un camp de maduixes, però no en una oficina amb aire condicionat. Aquesta exclusió pot haver tingut validesa real quan la majoria dels aliments provenien de granges familiars. Avui dia, quan les granges familiars produeixen menys del 1,5 per cent dels aliments que mengem, que exigeix ​​una reconsideració.

Tan important com els drets legals, la legislació de protecció no pot ser el millor enfocament. Les famílies migrants perdrà els salaris dels seus fills i seria incapaç de moure amb el treball disponible.

El que es necessita és més sobre la renda pagat als treballadors per al treball realment dur. I això és una victòria difícil d'aconseguir. S'ha pres la Coalició de la Campanya de Treballadors de Immokalee per a la fira d'aliments dels gairebé 20 anys per aconseguir victòries modestes en persuadir a grans compradors comercials a pagar un cèntim més per lliura de tomàquets de la Florida, i no tots han acordat. (Un cèntim és igual a un augment de sou del 40 per cent). És un començament enorme.Malgrat les queixes de productors de la competència estrangera subvaloració de les seves vendes, no hi ha evidència que un cèntim fa la diferència a ningú - excepte, per descomptat, els segadors.

Els nord-americans paguen un percentatge increïblement baix dels nostres ingressos en aliments - menys que en qualsevol altre país del món desenvolupat i en menys del que va fer el 1960. La nostra menjar molt barata ve amb enormes costos de salut ambiental, social i pública. És hora d'eradicar el treball infantil de camp mitjançant el pagament dels treballadors adults d'un salari que sigui veritablement digna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...