"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 8 d’agost del 2011

CINC IDEES PER UN JARDÍ PETIT.

Small-Space Landscape

A l’hora de crear un jardí en un espai reduït és important tenir en compte el disseny per treure tot el profit a l'espai exterior. A continuació teniu cinc idees que us poden ajudar en planificar l’espai segons les vostres preferències i gustos.
  • És interessant crear un punt focal que creï-hi atenció per exemple una escultura, un test amb flors, una pèrgola o un arbre de flor.
  • Crear espais reduïts interconectats com si fossin habitacions diferenciades: zona de ombra, zona de sol, petit estany, hortet o altres zones que puguin ser convenients.
  • Utilitzar plantes de textures diferents, fulles grans o petites, plantes de flor i falgueres, fulla caduca i persistent.
  • Utilitzar el color per crear diversitat durant les diferents estacions del any. Plantes de coloració de tardor o bé, plantes amb fulles variegades o color púrpura.
  • Crear vistes si al nostre voltant les vistes són boniques, relaxants o interessants cal afavorir-les utilitzant-les com part del nostre jardí. Tanmateix a vegades cal amagar-les per el seu poc interès o per intimat i privacitat llavors cal dissimular-les amb plantes de fulles persistents que facin de pantalla.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...