"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 25 de febrer del 2011

Carles d'Anglaterra anima la gent a conrear horts orgànics

Font: www.efeverde.com
Londres, 24 feb (EFE) .- El príncep Carles d'Anglaterra ha animat els britànics a què cultiven fruites i hortalisses orgàniques on puguin, fins i tot en els contenidors o al balcó de casa si no tenen altre lloc.

L'hereu del tron britànic, que té una horta de 15 hectàrees a la seva residència de Highgrove, insisteix que el tros més petit de terra que es conreï orgànicament contribuirà a la defensa del medi ambient ja que absorbirà carboni i crearà un hàbitat favorable per a les aus i les papallones.
"És encoratjador veure quanta gent està començant a cultivar els seus propis aliments", escriu el primogènit d'Isabel II en un article amb motiu del 20 aniversari de la revista "Gardener's World" (El món del Jardiner).

"Encara que això no resoldrà el problema de la seguretat alimentària, almenys significa l'inici d'un procés pel qual els individus pensen localment i fomenten la creació de xarxes locals, una cosa important per a la cohesió de la comunitat", assenyala.

El Príncep revela que quan per primera vegada es va decidir per l'orgànic, la gent es preguntava si estava boig, però amb la creació d'un hort d'aquest tipus d'agricultura a Highgate ha demostrat que aquest tipus de cultius no són "una bogeria".

Segons Carles d'Anglaterra, l'orgànic és molt més positiu per al medi ambient perquè conté menys substàncies químiques.

En la seva opinió el millor fertilitzant és el fem que atreu a les abelles i les aus, que devoraran al seu torn a les llimacs i altres animals que perjudiquen les plantes.

"Hem de posar la llavor per a les següents generacions ja que molts nens no saben tan sols d'on ve el menjar, ni com es produeix", escriu el príncep de Gal. EFEhttp://www.efeverde.com/esl/contenidos/noticias/24-febrero-2011-11-40-00-carlos-de-inglaterra-anima-a-la-gente-a-cultivar-huertos-organicos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...