"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 18 de setembre del 2013

5è Gavarres Festival.

El Projecte Carbó d'Ardenya i Gavarres i la cooperativa IDÀRIA, SCCL, ens conviden a visitar el proper dissabte, 21 de setembre de 2013, a Juia al Festival Gavarres.

On hi  faran paradeta i presentarem el projecte a Juià, en el marc de la 'I Fira d'entitats, productors, creadors i altres curiositats de les Gavarres'.
Imatge en línia 1
Vols aprendre a reconèixer petjades o els cants dels ocells gavarrencs? Vols conèixer en Menjatroncs o com es fa un a escombra de bruc? Vols tastar uns ous solars o com s’apadrina una gallina? Vols tastar cerveses artesanes, gintònics o vins de les Gavarres? Vols recórrer un món d’il•luminats?
Vols observar les Gavarres tal com son i com sonen dins d’una església? Vols endinsar-te dins les llegendes d’aquest màgic massís? Vols escoltar la música de La Furiamuda?

Doncs t’esperem a Juià el proper 21 de Setembre a la ja cinquena edició del Gavarres Festival. Vine a conèixer diferents propostes que es desenvolupen en el context cultural, gastronòmic, mediambiental, turístic i antropològic de les Gavarres.

Obrim una clariana a l'espessa massa forestal de Les Gavarres per crear una proposta de dinamització del territori com a eina de resistència en aquests moments de canvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...