"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 8 de desembre del 2010

ANY INTERNACIONAL DE LA DIVERSITAT BIOLÒGICA

Aquest any 2010, les Nacions Unides van decidir dedicar-lo a la biodiversitat. Per aquest motiu s’han realitzat diferents conferencies, trobades internacionals, convencions i festes per promoure el concepte de la biodiversitat, els avantatges de conservar-la i el que podem fer per frenar la seva pèrdua.



L'enllaç en castellà del vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=JHY4u9lBGDg&feature=mfu_in_order&list=UL

Resten 23 dies per acabar aquest any i estrenarem el 2011 amb altres idees i altres commemoracions com seran:
Mentre acomiadem l’any internacional de la biodiversitat, hem de mantenir la idea present perquè és la base de la nostra subsistència.

Tots els vostres petits gestos i canvis de hàbits en el consum d’energia com: intentar arribar al objectiu de residu zero, acceptar la biodiversitat de espècies, no alterar els seus hàbitats, evitar la contaminació i molt més com: practicar la jardineria natural, el hort natural, el senderisme, el consum local de productes, evitar els productes amb més d’un embolcall. I bé, que us puc dir que no sapigueu, ja!. 


Tots aquests gestos han comptat molt, massa, potser han permès aquell gir necessari i ara només queden 23 dies… No estigueu tristos perquè podem continuar mantenint els nostres petits canvis per salvaguardar el màxim d’espècies al planeta Terra, ella ens ho agrairia i nosaltres també en gaudirem.

Ja sabeu allò de ‘Biodiversitat és vida. Biodiversitat és la nostra vida.’

En el 2011, els quatre temes triats tindran la diversitat com ingredient important, tant a nivell biològic, com cultural.

El més esperat per mi és el Any Internacional dels Boscos. I aquí us deixo un vídeo de presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...