"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dissabte, 31 de desembre del 2016

Timbal d'Arròs Amb Vegetals Per Acabar l'Any


Un plat senzill de preparar només cal preparar un arròs blanc de bona qualitat, avui he utilitzat un arròs de Pals de la varietat bahia. Es posa en un bol i es desemmotlla en el mig de la plata.

El decorem amb les verdures que tinguem tallades ben petites. Avui, he afegit salmó, pernil, verdures i fruites d'hivern, com la ceba, el alvocat, la col llombarda i poma.

Desprès ho posem a la nevera fins l'hora de dinar o sopar. L'acompanyem amb una vinagreta d'oli d'oliva extra verge ecològic, suc de llimona, mostassa i sal, barrejant-ho tot, fins aconseguir una emulsió que dona el toc al plat.

Feliç Cap d'Any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...