"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 24 de gener del 2016

El 2015 es van trencar els records de clima.El 2016 actuem.

De la web 350.org us deixo el següent article de Duncal Meisel. Espero que sigui del vostre interès.
(Traducció automàtica).

El 2015 va ser l'any més calorós des de que tenim registres de temperatura. - sinó que també va ser un any històric per al moviment climàtic global.

L'any passat, vam veure un clima extrem on es van assolir nous nivells, que afecta milions de vides. Entrem en 2016 amb gran preocupació. La finestra per actuar i prevenir un canvi climàtic catastròfic s'està reduint.

No obstant això, hi ha esperança. El 2015, vam tenir el dia més important d'una acció coordinada contra el canvi climàtic mai, va deixar de gasoductes i mines de carbó, i es va traslladar milers de milions de dòlars de la indústria dels combustibles fòssils.

El ritme al qual el planeta s'està escalfant és veritablement alarmant, pel que ha de coincidir amb la nostra escalada. 2016 ha de ser l'any que anem més gran. Això és el que pot fer per unir-te a nosaltres:
1. alliberar-se de Combustibles Fòssils aquest mes de maig:

Estem mobilitzant a tancar projectes de combustibles fòssils més perillosos del món i donar suport a les solucions climàtiques més ambicioses.

Grans accions s'estan planejant a llocs de tot el món, i els plans s'estan unint ràpidament - feu clic aquí per ser part d'ella des del principi.

Alliberar 2016 →
2. Feu Desinversió en combustibles fossils i carbó.
PNG divest

L'any passat vam establir un nou rècord: fons de gestió de més de $ 3400000000000 ja han fet declaracions de desinversió dirigides a empreses de carbó, petroli i gas. Aquest any anem a utilitzar les noves revelacions sobre dècades d'encobriment de les grans petrolieres de la ciència del clima per augmentar aquest nombre encara més gran. Mireu el que hem fet, i el que podem fer ara per despullar-se de la destrucció.

Desinvertir en COMBUSTIBLES FÒSSILS →

3. Construir el moviment
Tòquio, Japó Photo Credit: Hiroshi Okamoto

Socis 350.org amb les organitzacions de tots els continents per construir un poderós moviment climàtic de base. Aquest moviment et necessita - més que mai. Feu clic aquí per unir-se a nosaltres a la terra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...