"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 12 d’abril del 2013

LA PERERA DE FLOR (Pyrus calleryana)


El Pyrus calleryana és un arbre caducifoli amb unes característiques ornamentals molt notables per utilitzar en jardineria. Una és la seva coloració blanca de les seves flors a la primavera, que el fa un arbre espectacular quan tot just comença la primavera i tan sols han florit les pruneres de flor (Prunus pissardii). I l'altre és la coloració de les fulles en tons vermellosos durant la tardor.

És de fàcil manteniment i s’adapta a la majoria de sols. Suporta la sequera de l’estiu i també els sòls humits a l’hivern. El fruit es apreciat per els ocells sense cap valor per el consum humà. Els ocells reparteixen les llavors a traves de les seves deposicions i pot arribar a ser invasiu en algunes zones, per la facilitat de naixença de les seves llavors.

Arbre de mida mitjana s’adapta a jardins com arbre d’ombra per la seva capçada oberta, compacta de fulles que proporcionen bona ombra. Pertany a la família de rosàcies i és originaria de la Xina i Vietnam. Es utilitzada com portaempelt per algunes varietats de pera com la Comice.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...