"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 22 d’abril del 2013

DIA DE LA TERRA 2013

Aquí us deixo el vídeo que han fet earthday.org, per celebrar el 43è Dia de la Terra. Aquest dia forma part del calendari d'accions per la millora del planeta Terra, des de el 1970 quan el senador nord-americà Sr. Gaylord Nelson va voler crear consciencia i respecte per el medi ambient. Va decidir portar endavant l'iniciativa de plantar arbres  i milions de persones hi van participar, a partir d'aquell any s'ha celebrat el Dia per la Terra.



Si tens un hort avui més que mai pots col.laborar plantat llavors autòctones,  ecològiques i no transgèniques  Més a més pots començar a prescindir dels productes de síntesi i començar a conrear més ecològicament i de forma natural. Les teves verdures i fruites seran més delicioses, nutritives i sobretot aportaran més vitamines als teus apats.
I sense adonar-te estaràs ajudant a la diversitat, a millorar el medi ambient i fer el mon una mica més sostenible. Cada petita acció compta, totes unides fan el canvi que el planeta Terra necessita per aturar el canvi climàtic. T'hi apuntas?. Val la pena.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...