"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 10 de març del 2013

Paisatge natural, la diversitat natural, i plantes silvestres

Us transcric un apunt d'un bloc molt natural de les plantes i animalons de Virginia a EEUU 'Natural Gardening' traduït automàticament del angles.

M'encanta visitar llocs naturals plens de tresors vegetals - són cada vegada més rares, però els protegits són totalment especial.En el camí a un simposi Paisatge Natural patrocinat pel capítol Wild Ones a Chattanooga, Tennessee ( un deliciós esdeveniment ), nosaltres (els és a dir, el meu company i jo en algun moment jardineria) van poder visitar un d'aquests llocs per primera vegada.


Pocket zona baixa al passeig marítim
La butxaca és un lloc ric bosc cala (prop de LaFayette, GA) amb una abundància de flors silvestres de primavera.

una gran diversitat de flors silvestres


Toothwort ( Cardamine concatenata )
Vam estar encantats de veure vegetació emergent de Virgínia campanetes, Trillium i lliris truita, juntament amb Toothwort (Cardamine concatenata) , Claytonia virginica (bellesa primavera), sanguinària canadensis (sanguinària), i Erigenia bulbosa (herald de la primavera). Em Mai havia vist Erigeniaabans. Amazing! Increïblement petites flors il · luminant el terra del bosc.


Erigenia bulbosa (Harbinger o salt)
Harbinger de la primavera és un extremadament petit membre de la família del julivert (Apiaceae). Tot just ho havia notat, al seu costat, però va ser molt divertit i un plaer de veure per fi.

El simposi va ser meravellós - un luxe de participar i assistir amb més de 150 aficionats a les plantes natives. És tan agradable ser capaç d'experimentar l'interès i entusiasme, i compartir la meva passió per les plantes natives, també!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...