"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 20 de febrer del 2013

EL PARC DEL MIGDIA A GIRONA.


www.flickr.com

El Parc del Migdia també anomenat Parc de les Casernes, es troba situat a la zona de l’eixample a Girona Ciutat ocupa l’espai de les antigues casernes situat entre els carrers de Barcelona, Migdia, Emili Grahit i Universitat de Montpellier. Actualment, és el parc més extens dins l’interior de la ciutat, apart del Parc de la Devesa, ja que la construcció del tren d'alta velocitat ha fet desaparèixer el Parc Central. Per tant una illa verda ben delimitada que permet realitzar diferents activitats de lleure.

El Parc del Migdia compta amb un llac de 6.000 m2 i una superfície enjardinada de 38.110 m2. Al bell mig del llac i trobem una illa arbrada en forma de turó, al voltant del llac una platja de fusta i una zona de gespa permeten gaudir del temps lliure i la contemplació. Una pèrgola plena de enfiladisses, el passeig del til·lers i una zona arbrada de diferents especies entre elles molt fruiters i algunes palmeres, la gran majoria identificades permeten el descans a l’ombra.

Els infants també tenen la seva zona de jocs, on poden jugar tranquil·lament. A prop del parc ben comunicat amb la ciutat i trobem una biblioteca, un gimnàs i el cafè restaurant on podeu gaudir de menús vegetarians.

El setembre del 2012 es va inaugurar una zona tancada per passejar el gossos de 575 m2, on seguint les ordenances per gossos perillosos (que portin morrió), es poden deixar anar els gossos córrer lliurament, també cal recollir els excrements com ja diuen les ordenances municipals per tinença de gossos, sempre és un repte a aconseguir, però cada dia els propietaris estan més atents i preparats per aquest tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...