"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 25 de desembre del 2012

BONES FESTES A TOTHOM DE JARDÍ NATURAL.


francesclopez 
lacomunidad.elpais.com

Us desitjo unes Bones Festes a tothom en un any que esta a punt de finalitzar, un munt de iniciatives socials i solidaries han fet que la crisi en que estem situats sigui menys frustrant i també esta ajudant a començar el canvi que crec necessari per aconseguir un altre mon, on bàsicament  la visió de com ens relacionem i com fem les transaccions entre uns i altres de caire econòmic han de fer un gir total.

La crisi és per mi tan sols la causa del error d'un capitalisme excessiu que ens ha dut a un individualisme exagerat. Compartir, el comerç local, utilitzar productes amb embolcalls de més d'un ús, tenir en compte que les coses són finites,  que l’aprofitament dels recursos ha de ser fet amb cura, ens esta apropant a una altre forma de veure el futur.  Tanmateix, comunicar-se encara que no pensem igual és més important perquè aquest mon divers es pugui entendre  Confiar en la diversitat ens ha de dur endavant, també és una forma de posar experiències i coneixements en comú que ens permetrà inventar tot el que necessitarem en un futur.

Aquest Any Internacional de l’Energia Sostenible per a Tothom esta punt d'acabar  Iniciatives per la reducció  del CO2 i el canvi energètic han comptat amb més persones que creuen que és necessari començar a fer canvis en hàbits senzills, quanta més gent els adopti més ràpid anirem cap un gir en l’economia només basada en el consum per una economia verda més responsable.

Que passeu un Bon Nadal i que la felicitat us acompanyi a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...