"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 22 de novembre del 2010

Una nena gegant contra el canvi climàtic

El singular digital s'ha fet ressò de la noticia de les fotos que s'estan fent i es presentaran abans de la cimera internacional sobre canvi climàtic aquest any a Cancun (Mèxic). Aquest passat cap de setmana s'ha fet la construcció de la imatge gegant i la fotografia al Delte de l'Ebre, que és una de les zones amenaçades pels efectes del canvi climatic provocat per la concetració de CO2 a l'atmosfera i dels altres gasos declarats a la Cimera de Kyoto implicats en el canvi climatic per l'efecte hivernacle.
A continuació teniu la noticia.

Font: www.singulardigital.cat
Ha estat obra de Jorge Rodríguez-Gerarda i gent de les Terres de l’Ebre i forma part del projecte mundial 350 Earth

L’artista cubà- novaiorquès Jorge Rodríguez-Gerarda i ciutadans de les Terres de l’Ebre s’ha unit avui per lluitar contra el canvi climàtic. L’objectiu era fer la cara d’una nena gegant. Una obra suficientment gran perquè fos captada per un satèl•lit a 640 quilòmetres de la Terra.

Aquesta acció realitzada al Delta de l’Ebre és una de les 15 que es realitzaran a tot el món entre el 20 i 27 de novembre com a part del projecte artístic global 350 Earth.

Les altres figures es representaran a Canadà, Mèxic, República Dominicana, Brasil, Islàndia, Egipte, Índia, Maldives, Xina, Austràlia i Estats Units, just una setmana abans de l’inici de la cimera de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic, on s’intentarà arribar a un acord global.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...