"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 22 d’abril del 2011

Marc Parent, un inventor francès converteix aire en aigua A Sainte-Tule

Avui, m'han fet arribar aquest escrit sobre un nou invent per produir aigua a traves de la condensació de l'aire.

França, Marc Parent ha inventat un molí de vent capaç de satisfer les necessitats del planeta que avui, indús i americans desitgen adquirir-l’ho. ”Això no resoldrà tots els problemes del món, però si més no, l’aigua no serà un ¡” diu Marc Parent.





Ha inventat un sistema ecològic increïble que transforma l’aire … en aigua potable ¡Recuperar la humitat atmosfèrica és un vell somni, sobre la qual cosa alguns investigadors han treballat sense poder arribar mai. En el seu taller aquest ”inventor” de 43 anys va investigar més de 10 anys per aconseguir un prototip eòlic, avui en dia en perfecte funcionament. La humitat de l’aire es condensa, el pal es converteix en reserva d’aigua, i al final del circuit, diversos filtres de partícules la tornen potable. Només cal obrir l’aixeta per servir-se, es terme les sequeres criminals d’Austràlia, vençudes les malalties portades per les aigües estancades, acabat els quilòmetres sota un sol de plom per trobar una font a l’Àfrica. ”Quan vaig tenir aquesta idea era per ajudar els altres”. MARC PARENT ha tingut una idea senzilla, tècnicament i humanament, que pugui revolucionar el món.

No obstant això al principi ”em van prendre per boig”. Anava molt avançat per a l’època, va ser difícil de convèncer. El 1997, treballa a les Antilles franceses en els vivers de llagostes i dibuixa i als primers esborranys del seu molí de vent ”Aire-Aigua”. A partir de llavors, el famós molí produeix entre 70 a 200 litres d’aigua per dia, segons on estigui. La propera versió de 2010 preveu de produir 1.000 litres diaris. Com més alt és el molí, més produeix. Amb un pal de 50 metres, es podria colectar 25.000 litres diaris ¡. Contactats per grans potències, MARC PARENT espera avui respostes dels industrials Americans i indús per poder reproduir el seu invent en sèrie i poder baixar els costos. ”Amb el meu sistema, es pot assegurar el mínim vital, sense vent i en lloc molt aïllats”. Un petit model transportable (de 800 litres d’aigua per dia) de muntatge sense grua, i que pot acoblar a un panells fotovoltaics, a línies elèctriques oa un generador per fer aigua sense necessitat de vent ni sol. El seu extraordinari molí”Dos en un”produeix aigua i també watts. Quan tenim un aire sec en el dia i humit a la nit, podem utilitzar-lo per fer electricitat, per exemple de dia l’aigua, i de nit la llum. Increïble però cert! Gràcies al seu invent, una revolució energètica està en marxa. L’aigua no és ja un producte estrany. Baixar-vos el vídeo abans que el censurin i difondre’l ja!! Això podria suposar la fi de l’abastament d’aigua en els deserts!! Veure vídeo de més avall.

Podeu escriure a:
eolicwater@gmail.com i visitar la pàgina http://www.eolewater.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...