"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 29 d’abril del 2011

El ram de núvia de Kate Middleton està fet amb flors conegudes a Anglaterra com "dolç Guillermo"

Font: Efe Londres

El buquet incloïa flors conegudes en el Regne Unit com a "Sweet William" o "Dolç Guillermo"

El ram de núvia que va portar Kate Middleton, ara coneguda com princesa Catalina , per al seu casament amb el príncep Guillem va ser una dolça i enginyosa mostra d'afecte al seu marit, ja que incloïa unes florsconegudes en el Regne Unit com a "Sweet William" ( Dolç Guillem), una varietat que en espanyol es coneix com clavell del Japó, ramell de Constantinoble o minutisa.

El buquet també incloïa murta, liliàcies de la vall i jacints.

La tradició de les noces reials britàniques dicta que el ram de la núvia ha d'incloure un ramet de murta de l'arbust original plantat el 1845 per la reina Victòria a Osborne House, una propietat real a l'illa de Wight (sud d'Anglaterra).

La tradició va començar el 1858 quan la filla major de la reina Victòria , la princesa del mateix nom, va lluir aquestes flors en el seu ram de noces per a subratllar la "innocència" de la núvia .

El ram de Catalina conté també murta-flor que representa l'emblema del matrimoni i l'amor-d'una altra planta que es va emprar per compondre el buquet de la reina Isabel II el 1947.

El ram de Caterina va ser elaborat per la dissenyadora floral Shane Connolly, responsable de l'ornamentació arbòria de l'abadia de Wesminster, que va situar als 1.900 convidats a la cerimònia sota una mena de bosc interior d'aurons i carpes.

En el llenguatge floral, les "Sweet William" tenen un significat de galanteria i les liliàcies de la vall de tornada de la felicitat, mentre que els jacints simbolitzen la constància en l'amor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...