"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 7 d’abril del 2011

LA UNIÓ EUROPEA CELEBRA LA SETMANA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE.

Avui, els representants catalans de la eurocamara de la Unió Europea han donat la cara votant una resolució a favor de reduir despeses en transporti dient SI a volar en classe turista en vols de menys de 4 hores de vol. Dia polèmic la majoria ha dit que NO. Que volen volar en business, per sort que no han tret pancartes, perquè ...

Bé, deixant polèmiques apart. L’agenda del Consell Assessor per el Desenvolupament Sosteniblede la Generalitat de Catalunya informa que del l'11 al 15 d'abril de 2011, la Comissió Europea organitza la Setmana de l'Energia Sostenible 2011.

Durant aquesta setmana es celebraran 69 activitats entre visites a centres d’enrgies renovables, demostracions, passes de pel.licules sobre medi-ambient i altres, en diversos municipis catalans organitzats per associacions, ajuntaments i diputacions.

Hi col·laboren voluntàriament moltes persones que explicaran a moltes altres els avantatges de les energies renovables i un futur baix en emissions de carboni al horitzó del 2050. La Comissió europes vol una reducció del 80% de les emissions de gasos efecte hivernacle.

Per més informació podeu visitar la web: http://www.eusew.eu/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...