"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 11 d’abril del 2011

ENERGIA SOLAR AL JARDÍ, EXPERIENCIES PER ELS MÉS PETITS.



Una manera fàcil de començar amb l’energia solar és al jardí. Podem experimentar amb petites llums, sortidors per els estanys o bombes per a petites fonts d’aigua. Les llums solars són bastant assequibles i normalment venen desmuntades en 3 o 4 parts que cal muntar. És interessant observar-les, i ens adonarem quants dies es carreguen depenen de si fa més hores de sol o menys perquè esta ennuvolat.

El més joves cal que es familiaritzin amb les energies renovables i l’energia solar és una d’elles. Els jocs educatius són una manera d’experimentar fàcil i d’aprendre la font d’energia que és el sol i les seves avantatges per produir calor que escalfi l’aigua o electricitat per il•luminar o fer funcionar maquines diverses.



Moltes escoles verdes treballen el concepte del estalvi de l’energia i algunes treballen la producció d’energia. L’energia solar és una bona manera d’entendre els conceptes de producció, estalvi i consum. Conceptes importants que cada dia seran més importants en les nostres vides.
Aquesta setmana del 11 al 15 d’abril esta dedicat a l’energia sostenible seria molt interessant que tots reflexionéssim sobre el consum d’energia que fem a diari, si és possible estalviar-ne i com podem actuar perquè cada dia la producció d’energia vingui de fonts renovables que no provoquin problemes mediambientals i catàstrofes com la que s’està vivint al Japó. Innova, demana renovables de veritat com l’energia solar, les renovables ja ens aporten el 20% de l’energia que consumim i cal anar endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...