"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 4 d’abril del 2011

COMPOSTAR AL JARDÍ AMB INFANTS.

Tipus de compost (pila, compostador, cilindres de malla metalica) 
Preparar el compost és una activitat molt divertida i interessant per els nens i nenes, aprenen fàcilment a reciclar la matèria orgànica i el interès del compost com fertilitzant i nutrient per les plantes.

La primavera és bona època per preparar el compost perquè les temperatures altes i l’humitat més constant permeten obtenir un bon compost en 2 o 3 mesos. Si el gireu un cop cada setmana, podeu obtenir-lo fins i tot en 3 setmanes. La fermentació de les restes vegetals del jardí, hort i les deixalles orgàniques de la cuina produeixen el compost, una matèria marró suau i amb olor a bosc que els més petits poden aprofitar en els seus bancals o parcel•les i aprenen a obtenir un producte molt valuós de unes restes que en principi són deixalles.

Per tant, fer compost amb els nens i nenes permet treballar els valors dels recursos i els aspectes mediambientals que tant agraden als infants. Més a més, poden veure el procés per obtenir un material que dona aliment a les plantes del seu hortet o jardinet mentre juguen poden aprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...