"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 11 de febrer del 2013

EL JARDÍ I HORT ECOLÒGIC QUADRAT.



http://blog.hortik.com/

Un jardí al elevat en forma quadrada que permet el conreu de vegetals, hortalisses, flors i plantes aromàtiques tant siguin culinàries, aromàtiques o remeieres.

Tot són avantatges: fàcils de cultivar, per totes les edats molt estètics, no cal cavar, no calen gaires coneixements previs i sobretot de baix manteniment.

Les plantes es concentren en un quadrat amb terra orgànica molt nutritiva, com no trepitgem a prop de les arrels, el creixement i absorció de nutrients per aquestes és més gran i per tant tot creix molt més ufanós. La terra orgànica és flonja i suau al tacte per tant fàcil de cultivar.

La plantació és molt més densa, i per tant apareixen menys herbes per la competència amb les hortalisses, flors i herbes.

El més important per tenir bons resultats és tenir un bon substrat i per tant el compost és bàsic si volem refer el nostre hort-jardí  a un hort de jardí quadrat.

Si us interessa aquest sistema podeu posar-vos en contacte al correu electrònic: unjardipermenjarsel@gmail.com , per participar als cursos de primavera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...