"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 5 d’agost del 2014

COSMÈTICA NATURAL VS. COSMÈTICA COMERCIAL

Cada dia fem servir productes cosmètics d'higiene personal i potser també maquillatge, tots aquests productes comercials utilitzen molt derivats del petroli en la seva formulació, que no tots són segurs per la nostra pell. Penseu que és `l'òrgan més gran del nostre cos, en un adult ocupa una superfície de 2 m2. La pell absorbeix aquests productes que passen al reg sanguini i alguns d'ells es poden acumular en els nostres òrgans vitals com els ronyons i el fetge.

En el següent vídeo ens explica gràficament els perills dels productes comercials i com algunes empreses enganyen als consumidors, venen-lis productes que se'n diuen naturals però que poc en tenen.



La cosmètica natural és la que utilitza ingredients que provenen majoritàriament del mon vegetal, encara que no tots els productes que facin referència a herbes o natura són sempre 100% lliures de productes no innocus o a vegades tòxics. És molt important mirar els ingredients en les etiquetes si hi trobem una llista molt llarga d'ingredients de difícil pronunciació podem dubtar del producte i fer una ullada més profunda. Cal prendre nota i buscar informació més detallada per saber que realment té aquest producte.

Per tenir total seguretat de que el gel, xampú o pintallavis tenen ingredients segurs cal comprar productes certificats com ecològics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...