"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 21 de desembre del 2009

NOT DONE YET. ENCARA NO ESTA FET,




El dissabte es va donar per acabada la Cimera del Clima a Copenhaguen. Esperava molt més, especialment del president Sr. Barack Obama, però no s’ha aconseguit un acord just i votat per tots els països que el faci vinculant. Per tant, que responsabilitzi el complir-lo, ara tant sols és voluntari i amb un acord de dades poc serios, amb el que realment la ciència ens esta explicant, no podem perdre gaire el temps. Cal reduir la concentració de CO2, per no superar els 2ºC d'augment de temperatura mitjana al planeta.

Personalment, continuaré re usant, reduint, apagant les llums si no les necessito, fent compostatge, utilitzar més la bicicleta i el transport públic, escrivint de jardineria natural al meu bloc i sobretot continuaré creient amb la diversitat com la millor forma per mantenir el equilibri del planeta i clar nosaltres també som planeta.

Us deixo el següent enllaç NOT DONE YET, en el que varies ONG s’han decidit a continuar endavant per aconseguir un acord just. Cal signar, ja som 15.000.000, però en calen més. Anima`t.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...