"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 15 de febrer del 2009

FEINES DEL FEBRER

Faves en primer pla i Pèsols en segon pla.

Aquest mes de febrer acabarem de podar rosers, fruiters, hortènsies i totes les plantes de fulla caduca que floriran al estiu com les Lagerstroemies. També podem plantar arbres i arbustos de fulla caduca. Podem començar a sembrar en llavoners flors per la primavera com les petúnies i calendules. També preparar el sol per plantar bulbs de primavera durant el més de marc.

Continuem sembrant pèsols i també enciam, raves, remolatxa, naps, chirivies, apis i fabes. Podem plantar en llavoner els pèsols i altres llavors si el sol és encara molt humit i cal preparar les parades per les patates i les plantes de primavera aportant matèria orgànica al sol, podem aportar compost o cobrir amb piles semi-compostades per repartir més endavant, també fems ben compostats ens poden ser útils. Serviran com a refugis per escarabats i altres animalons beneficials que hivernen a sota dels encoixinaments.

Posar a punt les eines com les maquines segadores, per començar a segar prats i gespes, també cal esmolar i reparar les eines de podar abans de desar-les per la propera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...