"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 20 de març de 2016

Les orques de Sea World seran la darrera generació de viure tancades en parcs aquàtics.

De la web de CNN  us deixo aquesta important noticia gràcies al activisme de totes aquelles veus i signatures de persones com tu i jo, que juntes inspirades per organitzacions com avaaz, sumofus i altres han aconseguit girar la manera de pensar d'aquestes empreses. (traducció automàtica)

Foto: Angels Place

Les orques es troben actualment en la cura de SeaWorld serà l'última generació dels mamífers tancats en els parcs d'aigua, d'acord amb un comunicat de la companyia publicat a la seva pàgina web.

"Per què la gran notícia? SeaWorld ha estat escoltant i estem canviant. La societat està canviant i estem canviant amb això", va dir la companyia. "Sigui World és trobar noves maneres de seguir complint amb el nostre propòsit d'inspirar a tots els nostres hostes (s) a prendre mesures per protegir els animals salvatges i els llocs salvatges."

L'empresa ha estat objecte de crítiques pel seu tractament d'orques des del 2013 CNN documental "Peix Negre". Aquesta pel·lícula perfila un dels seus balenes, Tilikum, que ha estat involucrat en la mort de tres persones, entre elles l'entrenador de SeaWorld Dawn Brancheau en 2010.

Informes recentment van emergir que Tilikum pot morir. Ell s'estima en 35 anys d'edat.

"Les orques continuaran vivint a Sea World durant molts anys per venir, inspirant als clients en formes noves i naturals", va dir la companyia. "Ells seguiran rebent la cura de la més alta qualitat basat en els últims avenços en medicina veterinària marina, la ciència i les millors pràctiques zoològics."

Persones pel Tracte Ètic dels Animals van dir SeaWorld no havia anat massa lluny.

"PETA ha fet campanya amb força i avui hi ha una recompensa per a les futures generacions d'orques," va dir el president de PETA, Ingrid Newkirk I. en un comunicat. "Durant dècades, orques, dofins, balenes beluga, foques i altres animals han patit en SeaWorld confinament, i fer el correcte per a ells ara, Sea World ha d'obrir els tancs als santuaris de l'oceà perquè aquests animals soferts poden tenir alguna cosa semblant a una la vida fora dels seus tancs de presó. SeaWorld ha fet un pas endavant, però més que venir. "

En una carta al diari Los Angeles Times, Joel Manby, president i CEO de SeaWorld, va qualificar la situació com una "paradoxa".

"Els clients visiten els nostres parcs marins, en part, per veure orques," va dir. "No obstant això, un nombre creixent de gent no pensa orques pertanyen en la cura humà."

Des que el documental de CNN & lt; 1 href="http://www.cnn.com/SPECIALS/us/cnn-films-blackfish/index.html">"Blackfish"</a> plantejat dubtes sobre la seguretat i la humanitat de les pràctiques de SeaWorld, músics reservades per a les Bandes 2014, Brew & amp; amp; La sèrie de concerts barbacoa han estat tallant els llaços amb el parc temàtic de Florida. Altres també s'han distanciat. El cantant de country Martina McBride, a la foto, va anunciar a Facebook que havia cancel·lat la seva aparició programada per al març.
12 fotos: Fotos: Famoses eviten SeaWorld
Es va anunciar que la companyia s'ha associat amb la Societat Humana dels Estats Units per advocar per la protecció de la fauna marina.

La companyia diu que la fi del programa de cria controvertit és només un dels canvis que es pedrega com "històric".

També introduirà nous "trobades orca naturals" en lloc dels antics espectacles teatrals.

"Peix Negre" cineasta Gabriela Cowperthwaite va qualificar l'anunci Sea World "un moment decisiu".

"El programa de cria, en particular, va ser central en el model comercial de Sea World," va dir. "El fet que s'estan fent amb la seva marca un canvi veritablement significatiu. Han estat atacada per un temps i crec que van respondre canvi de marca a si mateixos. Això no va funcionar. El públic estava en ells i crec que la seva nova gestió pres la decisió de portar el pas amb l'opinió pública. Però ells no prenen un petit pas. es van dur a un enorme. és canvi de paradigma ".

EUA Rep. Jared Huffman, D-Califòrnia, que va patrocinar la legislació per protegir les orques, va aplaudir la decisió.

"Estic molt content de veure l'onada d'oposició a construir a SeaWorld finalment ha fet el correcte i va acabar el seu programa de cria en captivitat de les orques", va dir en un comunicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...