"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 7 de gener del 2014

GLOBAL POWER SHIFT. FASE 2.

Ara fa un any que diferents coalicions de joves per el clima d'arreu del mon liderats pel moviment 350.org i el seu impulsor Bill Mckibben van decidir trobar-se a Istanbul durant el juny del 2013, per posar idees en comú i donar els primers passos per formar grups arreu del planeta. D'aquesta manera començar un gran moviment per conscienciar, treballar i preparar-se per la transició energetica.



El 2015 cal definir a la trobada de la Conferència de les Parts pel Canvi Climàtic, la COP 21 a Paris, les solucions energètiques per mantenir el escalfament global per sota o màxim 2 graus centígrads, per evitar que el canvi climàtic sigui gairebé irreversible.
És per això que el moviment 350.org s' està organitzat perquè la transició energètica dels combustibles fòssils a energies sostenibles sigui el objectiu principal per reduir les emissions a 350 ppm de CO2 el més ràpidament i fer de les energies renovables i netes una realitat per a tothom.

Si t'interessa la fase 2, demà passat dia 9, a les 9 del vespre en el següent enllaç: http://globalpowershift.org/2014chat/ pots ampliar la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...