"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

divendres, 27 de juliol del 2012

Beneficis del meló

Font:  http://hierbamedicinal.es (traducció automàtica)

Ara ha arribat el torn del meló, en aquesta oportunitat ens hem centrat en una fruita que a causa de la gran quantitat d'aigua, té una gran funció hidratant i és tan desitjable en els calorosos mesos d'estiu. Per això, parlem dels beneficis del meló.

És una fruita que ve de gust, ja que en hidratar, el meló, després d'un menjar d'estiu, et refresca. Per la teva sort existeixen diverses formes de trobar-lo i consumir-lo, hi ha moltes formes de prendre-o de combinar-la, que es pot menjar des d'un primer plat (el típic meló amb pernil) fins a la clàssica rodanxa de meló, unes postres que ve molt bé després de un dinar i té poques calories (unes 35 kcal cada 100 grams).

Així mateix, el meló conserva unes propietats úniques, com ara antioxidants i hidratants. El meló és una planta de la família de les cucurbitàcies (igual que el cogombre , pel que és una verdura i no una fruita per a molts) i té altres propietats interessants ja que també ajuda a prevenir l'envelliment del l'organisme.

El meló ajuda a eliminar toxines de l'organisme, ja que en tenir gran quantitat d'aigua en la seva composició (prop del 93%), és un aliment ideal per a aquelles persones que retenen líquids. Per tant, aquesta fruita té propietats diürètiques i una gran quantitat de minerals i vitamines, així com un baix nivell de sucre en la seva composició. Pel que si ets diabètic o tens problemes d'obesitat, el meló és ideal per ajudar a combatre'ls.

Gràcies a l'aportació de la vitamina B3, el meló té cura la fermesa de la pell i pot ajudar a temperar els nervis. Així que ja saps, no oblidis incloure el meló en la teva dieta, ja que es tracta d'un aliment molt complet.

2 comentaris:

  1. El meló és una bona planta a l'hort i més bona a taula! No sabia de totes les propietats que té.

    ResponElimina
  2. Ja m'agradava abans de llegir aquest article, el meló, però ara tinc unes quantes raons més per menjar-ne!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...