"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

diumenge, 29 d’abril del 2012

Recursos Energètics AIE adverteix de duplicat les emissions de CO2

Font:  http://www.upi.com

Publicat: 27 d'abril de 2012 a les 6:30 am

LONDRES, 27 abr (UPI) - Les emissions mundials de gasos d'efecte hivernacle gairebé es duplicarà per a l'any 2050 amb les polítiques actuals a menys que es prenguin mesures urgents, l'Agència Internacional de l'Energia ha advertit.

L'emissió d'una dura avaluació d'aquesta setmana en una conferència a Londres del medi ambient, l'energia política de grup assessor va dir que el fracàs per desenvolupar alternatives de combustibles fòssils ràpidament posar al món en un curs irreversible a un augment de la temperatura catastròfic a llarg termini de 6 graus centígrads.

"Sota les polítiques actuals, s'estima que el consum d'energia i (diòxid de carboni) s'incrementaria en un terç per a l'any 2020, i gairebé el doble per a l'any 2050", va dir el director executiu adjunt de l'AIE Richard Jones .

"Això probablement enviaria a les temperatures globals almenys 6 graus més alta. Aquest resultat s'enfrontaria a les generacions futures, amb importants dificultats de seguretat econòmica, ambiental i energètica", ha afegit.

El pronòstic ombrívol va ser lliurat en la tercera edició Ministerial de energia neta, que va reunir ministres de 23 governs dels debats sobre el progrés i les oportunitats d'energia neta.

"És la meva esperança de prestar atenció a la nostra advertència de progrés insuficient, i actuar per apoderar-se de la seguretat, els beneficis econòmics i ambientals que una transició d'energia neta pot aportar", va dir Jones.

Mentre que "uns pocs" tecnologies d'energia neta ja eren capaços d'ajudar a limitar l'escalfament global a 2 graus de les Nacions Unides "objectiu", la majoria de les tecnologies d'energia neta que no van per bon camí "per fer les contribucions necessàries per a aquest objectiu, l'informe de l'AIE, va dir.

Va assenyalar a la vegada l'energia eòlica terrestre s'ha vist a un 27 per cent de mitjana anual de creixement des de l'any 2002 i que el cost dels sistemes solars fotovoltaics s'han reduït en un 75 per cent en només tres anys, "aturar el progrés en el millor" s'està fent en altres formes vitals de d'energia alternativa.

S'inclou en aquesta categoria va ser la captura i emmagatzematge de carboni, a través del qual s'extreu el CO2 de les xemeneies de les plantes d'energia fòssil de combustió i es bomba en formacions subterrànies d'emmagatzematge a llarg termini.

"(CCS) no està veient les taxes d'inversió necessaris per desenvolupar projectes de demostració a escala completa i gairebé la meitat de les noves centrals elèctriques de carbó encara s'estan construint amb tecnologia ineficient", va dir Jones.

La reunió va comptar amb la participació de British Energy, Ed Davey, que va assenyalar que les inversions en projectes d'energia renovable va caure notablement el primer trimestre, va informar la BBC.

"El risc és que els retards recessió baixes emissions de carboni d'inversió, el que ens deixa un llegat d'alt carboni, fins i tot quan l'economia mundial es recuperi, de manera que una acció significativa sobre el canvi climàtic més car", va dir.

Davey va aprofitar l'ocasió per donar a conèixer un fons de $ 57 milions destinat una ajuda als negocis petits que els edificis siguin més eficients energèticament mitjançant l'ús de la il · luminació avançada, bombes de calor i de les tecnologies de ventilació, va dir l'emissora.

"Estem compromesos a garantir el Regne Unit compleixi amb el seu objectiu del 2050 el clima, que ha estat dissenyat per limitar l'augment de la temperatura global a prop de 2 graus", ha afegit Greg Barker, i el ministre britànic d'Energia el canvi climàtic. "Per tal de reduir les nostres emissions en un 80 per cent per al 2050, hem d'accelerar el progrés en el desenvolupament de tecnologies d'energia neta."

Federació Mundial per la Natura climàtic global i l'energia líder de la iniciativa Samantha Smith va dir que l'informe de l'AIE presenta un escenari creïble, afirmant que la "de-carbonització dels nostres sistemes d'energia i avançar cap a formes d'energia renovables és una necessitat absoluta."

No obstant això, va afegir l'avaluació també proporciona una oportunitat.

"Investigacions recents de WWF mostra que una transició a gran escala per l'energia renovable a nivell mundial es pot fer amb la tecnologia actual, per proporcionar energia per a la població del món sencer."

Smith va demanar als Estats Units i Canadà per emular Bretanya - i fins i tot Mèxic - en l'aprovació de lleis sobre el canvi climàtic i per a "adoptar l'energia renovable, també."

Read more: http://www.upi.com/Business_News/Energy-Resources/2012/04/27/IEA-warns-of-doubled-CO2-emissions/UPI-62511335522600/#ixzz1tHcd5M3R

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...