"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 4 de març del 2014

Dia Mundial de la Natura

Del bloc efeverde.es us deixo aquest article. (Traducció automatica).

Ahir, 3 de Març, dia mundial de la natura per crear consciència conservacionista

Celebrar la bellesa i la varietat que ofereix la flora i fauna del planeta , així com crear consciència sobre la multitud de beneficis que reporta , són alguns dels temes que han motivat que avui dilluns 3 de març se celebri , per primera vegada, el dia Mundial de la Natura .


Foto: UN Photo/John Isaac, UN/DPI Photo, UN Photo
Així mateix està encaminat a ressaltar els beneficis que la conservació d'aquestes formes de vida tenen per a la humanitat .

També fa esment a la necessitat urgent de combatre els delictes contra la naturalesa , els quals comporten conseqüències de "gran abast en l'àmbit econòmic , mediambiental i social" .

Així ho explica Nacions Unides en la seva pàgina web , institució que va triar el 3 de març perquè marca l'aniversari de l'aprovació en 1973 de la Convenció sobre el Comerç Internacional d'Espècies Amenaçades de Fauna i Flora Silvestres la qual juga un " paper destacat en la protecció de les espècies davant del comerç internacional " .

A més del seu valor intrínsec , la fauna i la flora salvatges contribueixen als aspectes ecològics , genètics , socials , econòmics , científics , educatius , culturals , recreatius i estètics del desenvolupament sostenible i del benestar dels éssers humans , han afegit .

Per aquestes raons , l'ONU convida als Estats membres , als organismes internacionals , les organitzacions no governamentals , a la societat civil ia totes les persones a observar ia participar en aquest dia de celebració mundial de la natura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...