"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dijous, 3 de novembre del 2011

La crema d'arbres per produir energia posa els boscos de Canadà i el clima en risc: Greenpeace

Font:http://www.greenpeace.org/canada (traducció automàtica)
Reportatge - 2 novembre 2011
Greenpeace va publicar un informe basat en la ciència actual que posa en relleu els perills de la utilització a gran escala de la fusta i la tala d'arbres per a la generació elèctrica de calefacció, o biocombustibles líquids. L'informe, titulat "alimentant un Biomess", sosté que la crema de biomassa de fusta a escala industrial podria perjudicar greument els boscos públics de Canadà i seguir contribuint a la crisi climàtica global.

captura


Descarregar l'informe

"La bioenergia forestal, ja que s'està desenvolupant actualment a Canadà posa en perill la salut dels nostres boscos i danys del clima mundial per a les pròximes dècades", va dir Nicolau Mainville, Greenpeace campanya de Boscos de Canadà. "La quantitat de fusta que es crema en plantes d'energia o es converteix en combustibles líquids està creixent exponencialment, sense el coneixement del públic i la poca supervisió governamental o reglament."

L'informe, basat en recents publicacions revisades per homòlegs reptes científics, les afirmacions que la biomassa simplement la crema de boscos és de color verd, neta i sense emissions de carboni - afirma que es basa l'actual auge de la bioenergia. La demanda de biomassa ja no pot ser conegut per les fonts tradicionals de flux de residus - l'escorça, serradures i altres residus de les plantes de cel · lulosa i paper o serradores.

Biomess

En algunes jurisdiccions, la biomassa forestal és cada vegada més consistent dels elements essencials dels ecosistemes forestals funcionament, incloent-hi els arbres en peu, els boscos amb pertorbació natural i les restes de les operacions tradicionals de registre que es van quedar abans al bosc. La quantitat de fusta i altres parts de l'arbre tallat dels boscos públics del Canadà podria més que duplicar en les noves polítiques que donen suport a la expansió de la producció forestal de bioenergia.

Alimentant una biomess
captura

Greenpeace tem que la creixent demanda d'arbres associats amb l'auge de la bioenergia augmentaran de forma dràstica la pressió sobre els boscos i de competir en el sector dels productes tradicionals dels boscos, especialment en relació amb el subministrament de fusta disponible i el desenvolupament de nous productes i l'ocupació.

"Ús de la biomassa forestal per produir energia ha de ser restringit al local, a petita escala els usos de residus de serradores", va dir Mainville. "Abans de seguir aprovant nous projectes, audiències públiques, un informe complet del clima i l'empremta de la biodiversitat i el cicle de vida de les anàlisis d'aquests projectes són necessaris. En cas contrari, correm el risc de submergir els boscos de Canadà i el clima en un ambient 'bioMESS ".

El 2010, Canadà va exportar 1,2 milions de tones de pellets de fusta a Europa, el que resulta en un augment de 700 per cent en menys de vuit anys. Canadà només allibera aproximadament 40 megatones de CO 2 a l'any les emissions de la producció forestal de bioenergia, una quantitat que supera les emissions d'escapament dels vehicles de Canadà 2009 passatgers lleugers. El CO 2 emès farà malbé l'ambient durant dècades abans de ser capturat per la re-plantació d'arbres.

La publicació de l'informe va ser programat amb l'obertura de la primera europea sobre biomassa Exchange (APX-Endex) a Amsterdam ..

Poseu-vos en contacte amb el ministre provincial responsable de la silvicultura i dir-li a ell / ella per aturar la crema dels boscos públics per a la producció d'energia fins que les normes ambientals són adequades al seu lloc. Crema de la biomassa forestal a escala industrial és dolent per als nostres boscos, la nostra salut, el clima i la creació d'ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...