"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 2 de novembre del 2011

EL JARDI NACIONAL DE ATENES.


El Jardí Nacional de Atenes es troba situat al mateix costat del Edifici del Parlament Grec,  on avui cal parlar del referèndum que ha sorprès!. O no?.  A Europa.
www.viamichelin.com

Es va construir entre el 1838 i el 1840 i el va encarregar la Reina Amalia al agrònom alemany Frederik Schmidt, que va ser molt eficient i en dos anys va plantar 15,5 ha de jardí i va portar 500 espècies diferents de plantes que no s’hi van adaptar. Encara avui passen aquestes coses, com la dificultat d’entendre el tarannà mediterrani des de el centre d’Europa.

En el jardí que hi trobem palmeres i avingudes d’arbres que donen ombra durant els llargs i càlids estius d’Atenes, un estany, un museu botànic i petit zoo. Apart del Zappeion un edifici construït al 1878 per l’arquitecte danès,Theophil Freiherr von Hansen, aquest edifici;va ser la vil·la olímpica durant els Jocs Olímpics de la nova era el 1896. Actualment s’hi celebren convencions i exhibicions durant tot l’any.

El jardí és obert al públic cada dia i molta gent l’utilitza per passejar, prendre la fresca i descansar, és un lloc tranquil apart del soroll de la ciutat on passar una estona agradable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...