"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimarts, 22 de març del 2011

JORNADA PORTES OBERTES CEIP PUIG DE LES CADIRETES.


El diumenge 20 de març l’escola publica CEIP Puig de les Cadiretes va celebrar la 2ona Jornada de Portes Obertes, aquest any dedicada a la ‘Biodiversitat Propera i Llunyana’.  Aquest curs 2010-2011, l’escola  va participar en la jornada del 10.10.10 i va decidir dedicar aquest any a la biodiversitat amb un projecte interdisciplinari on hi treballa tota la escola.
En la Jornada han ensenyat els seus projectes que els han dut ha visitar: el Jardí botànic de Mas Maiensa on van recollir mostres de la biodiversitat cultivada, el Paratge del Mas Roig on varen fer un recompte de biodiversitat, el Parc Tecnològic Universitat de Girona on van fer tallers de biodiversitat.

Com podeu veure en els vídeos,  el treball que es porta a terme a l’escola és molt ampli, des de l’hort fins l’exposició dels treballs teòrics i estudi de les diferents espècies de plantes i fauna apropen als alumnes i les seves famílies a la biodiversitat.

Aquest curt apunt serveixi per difondre la dedicació de mestres, professors/es i tot el personal docent, que amb el seu dia a dia eduquen en la biodiversitat.

Felicitats al claustre de professores/rs, monitora de hort, personal escolar, alumnes i les seves famílies del CEIP Puig de les Cadiretes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...