Per Reis vaig rebre de regal una panificadora, no soc pas una gran cuinera i m’agraden les receptes que no requereixen gaire feina. Direu com els Reis li porten una maquina de fer pa?. Doncs teniu raò, però el pa continua essent l’aliment clau i m’agrada variar sovint.
La meva panificadora té un programa que se’n diu ‘pa ràpid’ i tarda 1 hora i 20 minuts, per mi és perfecte.
El pa de cada dia és una variant pròpia de la recepta que acompanya la maquina, us la deixo aquí per si voleu provar.
400 cc o ml d’aigua tèbia.
1 cullera de cafè amb llet de sal
2 culleres soperes de sucre
2 culleres soperes de oli d’oliva
2 culleres soperes de llet
300 gr de farina de blat
60 gr de farina de blat integral
300 gr de farina de espelta.
3 culleres de cafè amb llet de llevat sec per a pa.
Cal posar els ingredients amb l’ordre de la llista al bol de la panificadora i el programa que tingueu que sigui ràpid aproximadament 1 hora i 20 minuts.
Hola!
ResponEliminaJo també tinc una panificadora des de fa 2 anys i l'utilitzo moltíssim!
És la meva altre passió, juntament amb l'hortet!
Salutacions,
Teresa
Si tens alguna recepta fàcil, pot fer-la arrivar i la probaré. Si vols la publicaré al bloc.
ResponEliminaBon profit.