"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dimecres, 30 de juny del 2010

10.10.10 - Fes Festa treballant per el canvi climàtic



El moviment 350 esta preparant per el 10 d’octubre del 2010 (10.10.10)un dia per fer Festa treballant, en un projecte col•lectiu per al canvi climàtic.

Alguns exemples de projectes comunitaris, en angles ‘work party’ poden ésser: plantades d’arbres, millorar alguna llera de riera, netejar un tall de bosc, recomptes de diversitat biològica, rutes per a bicis, fer un hort comunitari o escolar, cuinar un menú amb cuines solars o altres moltes idees que conscienciïn de la necessitat de reduir les actuals 392 parts per milió de CO2 a l’atmosfera, fins les 350 parts per milió, reconegudes com a límit per no patir canvis irreversibles en la vida del nostre planeta Terra.

Si esteu interessats entreu a la pagina web de l’organització 350. Tot va començar el 24 d’octubre del 2009 i més de 16 milions de persones ja han signat per demanar un acord just per el canvi climàtic. I moltes altres accions van apareixen.

Us convido a participar en alguna acció comunitària el 10.10.10 i que la registreu perquè sigui una crida per els líders politics de agafar-se en serio el numero 350 ppm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...