"Destroying rainforest for economic gain is like burning a Renaissance painting to cook a meal."
Edward O. Wilson.

dilluns, 14 de febrer del 2011

Aquest 15-F, Dia del Consumidor, apagada general a les 22:00 h

Font: www.ecodiari.cat

Autor: Xavier Borras

Arreu de l'Estat són ja centenars les organitzacions veïnals, partits, sindicats i organitzacions de consumidors que volen protestar així contra els abusos de les elèctriques

"Passem del cabreig al fets!", clamen els promotors de l'apagada contra l'augment de les tarifes de la llum promogudes per les companyies elèctriques. Foto: Arxiu ND.

Aquest 15 de febrer, coincidint amb la celebració mundial del Dia del Consumidor, centenars d'organitzacions veïnals, partits, sindicats, entitats i plataformes de defensa del consumidor, han convocat una apaga general de les 22:00 h a les 22:05 per protestar contra les abusives pujades de les tarifes de la llem per part de les empreses elèctriques amb l'aquiescència del Govern espanyol.

De fet, aquesta convocatòria es va iniciar a internet i ja compta amb grups nombrosos d'adherits, com és el cas de la xarxa social Facebook.

El manifest, que va iniciar aquesta convocatòria, ara imparable, diu el següent:
PASSEM JA DEL CABREIG ALS FETS!!!
APAGADA GENERAL DIA 15 DE FEBRER!!!


El DIA 15 DE FEBRER DIA DEL CONSUMIDOR, apagada general d'electricitat a les llars espanyoles a les 10 de la nit, en senyal de protesta per la pujada abusiva que ENDESA, IBERDROLA i FENOSA han dut a terme en les seves tarifes elèctriques.

L'única forma que tenim de lluitar els consumidors contra aquestes pràctiques abusives, és amb mesures com aquesta, per això us convoquem a seguir aquesta iniciativa que comencés a les 22 hores i durés 5 minuts.


AMB TAN SOLS 5 MINUTS FAREM UN BUIT EN LES SEVES ARQUES, QUE ES RECORDARAN DE TOTS ALS QUALS ESTAN ROBANT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...